KOCAOĞLU'NA EN YAKIN İSİM OLAN ALAATTİN YÜKSEL, CHP LİDERİ İLE GÖRÜŞECEK

Aziz Kocaoğlu, daha önce aday olmayacağım açıklamasına rağmen tekrar aday olması için CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na aracılar üzerinden aday gösterilmesi yönünde talepte bulunduğu ifade ediliyor. Bu vesile ile Alaattin Yüksel'inde pazartesi CHP Lideri ile görüşmesi bekleniyor.

SİYASET 25.11.2018, 16:39 25.11.2018, 16:39
KOCAOĞLU'NA EN YAKIN İSİM OLAN ALAATTİN YÜKSEL, CHP LİDERİ İLE GÖRÜŞECEK

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 2019 yerel seçimlerine ilişkin Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde düzenlediği basın toplantısında ve CNN TÜRK ekranlarında, büyükşehir belediye başkanı adayı olmayacağını söylemişti.

Aziz Kocaoğlu, daha önce aday olmayacağım açıklamasına rağmen tekrar aday olması için CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na aracılar üzerinden aday gösterilmesi yönünde talepte bulunduğu ifade ediliyor.

ALAATTİN YÜKSEL  CHP LİDERİ İLE GÖRÜŞECEK
Gazetekritik'e ulaşan bilgiye göre Aziz Kocaoğlu'na en yakın isimlerden biri olan Alaattin Yüksel'in pazartesi CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşecek. Yüksel'in CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na Kocaoğlu'nun tekrar aday olması gerektiğini söyleceği ifade ediliyor.

 

İNCE'DE İZMİR İÇİN AZİZ KOCAOĞLU'NU ÖNERMİŞTİ
Geçen hafta CHP Lideri ile görüşen Muharrem İnce'nin de Kılıçdaroğlu'na Aziz Kocaoğlu ile birlikte bazı belediye başkanlarının tekrar aday gösterilmesi gerektiğini önermişti.

OĞUZ KAAN SALICI AZİZ KOCAOĞLU DEFTERİNİ KAPATMIŞTI
CHP İzmir İl Başkanlığı tarafından yaklaşan yerel seçimler öncesi, 'İktidar yolunda birlik, beraberlik ve dayanışma' yemeğinde konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, İzmir'deki çalışmaları için Kocaoğlu'nu kutlarken İzmir'de yeni belediye başkanımız ile kazanacağız diyerek Kocaoğlu defterini kapatmıştı.

KOCAOĞLU KENDİSİNİ ÖVÜP PARTİSİNİ GÖMMÜŞTÜ
Daha önce CNN Türk ekranlarında katıldığı bir programda İzmir için yaptıklarını açıklarken kendisine öven Kocaoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi’nin politika yapacak bir mutfağının olmadığını belirtti.  Kocaoğlu, “Cumhuriyet Halk Partisi benim partim, bugüne kadar Türkiye’yi nasıl yöneteceğini, Türkiye’nin belli başlı ana problemlerinin neler olduğunu ve bunların nasıl tedavi edilip, çözüm üretilip ülkenin refaha çıkartılacağı o sorunlardan kurtulacağı bir yol haritası belirlememiştir." demişti.Aynı programda Kılıçdaroğlu ile olmuyor diyen Kocaoğlu Binali Yıldırım'da 


 

Yorumlar (0)