Gazete Kritik Yerel Balıkesir'de Başkan Ahmet Akın, Ramazan iftarında binlerce kişiyle bir araya gelerek birlik mesajı verdi

Balıkesir'de Başkan Ahmet Akın, Ramazan iftarında binlerce kişiyle bir araya gelerek birlik mesajı verdi

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Erdek'te düzenlediği iftar programında binlerce kişiyle bir araya geldi. Kuvayımilliye ruhu ve birlik vurgusu yapan Akın, Ramazan boyunca halkla dayanışmayı sürdüreceklerini ifade etti.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Ramazan ayında Erdek’te binlerce kişiyle iftar organizasyonu gerçekleştirdi. "İş birliği her şeyden önemli" ifadesini kullanan Akın, Kuvayımilliye ruhunu ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vizyonunu esas alarak, Balıkesir’de herkesin kucaklandığı bir yönetim anlayışıyla çalışmalarını sürdürdüklerini dile getirdi.

Erdek'te İftar Sofrasında Bir Araya Gelindi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı boyunca çeşitli ilçelerde iftar programları düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda, Başkan Akın, dün akşam Erdek’te çok sayıda vatandaşla bir araya geldi. Katılımcılar, Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen iftar buluşmasında birlikte oruç açarak birlik ve beraberlik içinde Ramazan ayının huzurunu paylaştı. Akın, etkinlikte birçok kişi ile tokalaşarak onların Ramazanı’nı kutladı. Ayrıca, CHP 25-26. Dönem Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık ve çeşitli siyasi parti temsilcileri gibi isimler de etkinliğe katılarak destek verdiler. Başkan Akın, iftar programı dışında CHP Erdek İlçe Başkanı Hale Tuna ve Erdek Ticaret Odası ile Ziraat Odası Başkanlarını da ziyaret etti. Akın, esnafla sohbet edip, Ramazan ayının bereketini dileyerek işlerinde başarılar temennisinde bulundu.

Birlik ve Beraberlik Vurgusu

Erdek'teki etkinlikte konuşan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, belediye yönetiminde iş birliğinin kritik önemine değindi. Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık ile ortak çalıştıklarını vurgulayan Akın, bu toprakların kendileri için özel bir anlam taşıdığını belirtti. "Biz, büyük bir aileyiz," diyen Akın, herkesin birbirine destek olması gerektiğini ifade etti. Göz önünde bulundurulması gereken ilkelerin başında adalet ve eşitlik ile herkesin kucaklanması geldiğini savundu. "Biz, Balıkesir’in evlatlarıyız. Ayrımcılığa yer yok; yalnızca kucaklaşma ve birlik var. 20 ilçemizde tek bir çocuk bile yatağa aç girmemeli," diyerek Ramazan ayının bu birlikteliği pekiştirmesi gerektiğini vurguladı. Akın, Ramazan süresince bu ilkeye bağlı kalacaklarını ve her türlü çalışmayı sürdüreceklerini ifade etti.

Büyükşehir'den Teşekkür Mesajı

Erdek’in yerel yönetiminden Başkan Burhan Karışık, Başkan Akın’a böylesine anlamlı bir iftar programı düzenlediği için minnettarlığını dile getirerek, "Ramazan ayı paylaşma ruhunun en güzel şekilde yaşandığı bir dönemdir. Aynı sofrada ekmeğimizi paylaşıyoruz," ifadelerini kullandı. Karışık, her bir vatandaşın Ramazan ayının manevi atmosferinde bir araya gelmesinin önemine değindi. İftarın ardından Başkan Akın, Erdek Alevi Kültür Derneği’ni ziyaret ederek dernek başkanı İhsan Aydemir ile bir görüşme gerçekleştirdi. Ayrıca, Erdek İtfaiye Amirliğini ziyaret eden Başkan Akın, burada görevli personelin Ramazan bayramlarını tebrik ederek, kendilerine moral verici desteklerde bulundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *