Gazete Kritik Yaşam Akyurt’ta Fabrika Yangını: Söndürme Çalışmaları Devam Ediyor

Akyurt’ta Fabrika Yangını: Söndürme Çalışmaları Devam Ediyor

Ankara'nın Akyurt ilçesinde bir yatak fabrikasında çıkan yangına, itfaiye ekipleri müdahale ediyor. Akyurt Büğdüz Mahallesi Yıldırım Beyazıt Caddesinde bir yatak fabrikasında öğle saatlerine doğru henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Ankara'nın Akyurt ilçesinde bir yatak fabrikasında çıkan yangına, itfaiye ekipleri müdahale ediyor. 

Akyurt Büğdüz Mahallesi Yıldırım Beyazıt Caddesinde bir yatak fabrikasında öğle saatlerine doğru henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine Akyurt İstasyonu itfaiye ekipleri ilk müdaheleyi yaparken çevre ilçelerden takviye olarak tankerler sevk edildi.

Fabrika çalışanlarının tahliye edildiği ve can kaybının olmadığı bildirildi. Yangına, 70 personel ve 20 araç ile müdahale ediliyor, söndürme çalışmaları sürüyor. 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da yangınla ilgili bilgi almak üzere olay yerine gittiği belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *