"VAATLERİNİZE SAHİP ÇIKIN! YOZGAT’I UNUTMAYIN!"

Cumhuriyet Halk Partisi Yozgat Milletvekili Ali Keven, Meclis Genel Kurulu’nda Yozgat hakkında konuştu.

Vekil Haberleri 29.05.2019, 11:41
"VAATLERİNİZE SAHİP ÇIKIN! YOZGAT’I UNUTMAYIN!"

Yozgat’ta seçim öncesi verilen vaatlerin seçim sonrası unutulduğu ve gerçekleşmediğini vurgulayan Keven, Yozgatspor’a yeni stadyum ve destek istedi.

“Yozgat ilimiz birçok konuda olduğu gibi sporda da ilgi gösterilmeyi bekliyor. Yozgatspor 3. Lig'e yükseldi. 3. Lig'e yükselen Yozgatspor Başkanı’nı, teknik heyetini ve futbolcuları kutluyor, başarılar diliyorum. Yozgat fiziki şartları yeterli bir stadyuma maalesef sahip değil. Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Mehmet Kasapoğlu yerel seçim öncesi Yozgat'ta bu stadyumla ilgili sözler verdi. Sayın Bakan’dan şehir stadyumunun yapımına bir an önce başlanılmasını talep ediyorum. Yine bir seçim vaadi olarak kalmasın, verilen sözler tutulsun istiyoruz.”

Cumhurbaşkanı tarafından ikinci kez söylendiği halde herhangi bir gelişme olmayan askeri birlik vaadini de hatırlatan Keven,

“Yozgat, Sayın Cumhurbaşkanı tarafından ikinci kez söz verilen askerî birliğini bekliyor. Göç vermeyen bir Yozgat için bu askerî birliğin gelmesi şart. Yozgatlılar artık seçim öncesi hatırlanıp sonra unutulmak istemiyor. Lütfen, vaatlerinize sahip çıkın ve takipçisi olun.”

Yorumlar (0)