CHP'li Burcu Köksal, Zafer Bayramı’nı kutladı

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Zafer Bayramı dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında, Büyük Taarruz’la Anadolu'nun ebedi yurt hâline geldiğini söyledi.

Vekil Haberleri 30.08.2021, 00:50
CHP'li Burcu Köksal, Zafer Bayramı’nı kutladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Zafer Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkarak yaktığı bağımsızlık meşalesinin, Büyük Taarruz'la taçlanarak başarıya ulaştığını belirtti.


30 AĞUSTOS ZAFERİ TARİHE SİLİNMEYECEK İZLER BIRAKTI
30 Ağustos zaferinin tarihe silinmeyecek izler bıraktığının önemle altın çizen Milletvekili Köksal, "Osmanlı Devleti'ni işgal planları uygulamaya konulduktan sonra Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkarak yaktığı bağımsızlık meşalesi, Büyük Taarruz'la taçlanmış ve başarıya ulaşmıştır. Büyük Taarruz, Mustafa Kemal Paşa'nın cesareti ve dehasını ortaya koyduğu, Anadolu'nun ebedi yurt hâline gelmesini sağlamlaştıran bir taktik savaşıdır." ifadelerini kullandı.


TÜRKİYE’NİN ATATÜRK’E VEFA BORCU VAR
Köksal, dün olduğu gibi bugünde ve bundan sonrada, Atatürk'ün izinde milyonların olduğunu dile getirerek, "Türkiye, Atatürk'e vefa borçludur. Biz bu vefa borcumuzu bugün de 'Ya İstiklal Ya Ölüm' ilkesiyle hareket ederek ödemeye çalışıyoruz. Milletimizin ve Cumhuriyetimiz'in çıkarlarını, kendi çıkarlarımızdan üstün görerek, Atatürk ve silah arkadaşlarının kazandığı Büyük Zafer'e, Büyük Zafer'den sonra ülkemizi kalkındırmak için yapılan devrimlere sahip çıkıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle Büyük Zafer'in 99. yıl dönümünde, başta Cumhuriyetimizin kurucusu ve ebedi Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehit ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyorum." dedi.

Yorumlar (0)