Ayhan Barut'tan yeni yıl kutlaması: "2021 yılı hepimize sağlık, huzur ve mutluluk getirsin"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Ayhan Barut, herkesin yeni yılını kutlayarak, "Her açıdan oldukça zor bir yılı geride bıraktık. Öncelikle her şeyin daha iyi olacağı, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yıl temenni ediyoruz. Herkesin düşlerinin gerçekleşmesini diliyor, yeni yılı kutluyoruz" dedi.

Vekil Haberleri 30.12.2020, 09:05
Ayhan Barut'tan yeni yıl kutlaması: "2021 yılı hepimize sağlık, huzur ve mutluluk getirsin"

2020 yılında tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de büyük zorlukların yaşandığına dikkat çeken Ayhan Barut, Koronavirüs salgınının yanı sıra ekonomik krizin insanları olumsuz etkilediğini, iktidarın ise sorunlara çözüm üretmeyip derinleştirdiğini vurguladı. Salgınla birlikte daha da derinleşen sorunlara çözüm üretmek için var güçleriyle mücadele etmeyi sürdüreceklerini belirten Barut, "Diliyoruz ki 2021 yılında salgın belasından kurtulduğumuz gibi ocakları söndüren ekonomik ve siyasi krize, işsizlik, yoksulluk, adaletsizlik ve haksızlıkların da sonu gelecek. Bu güzel ülkemizde herkesin yüzü gülecek" diye konuştu. 

"YENİ YILA UMUTLA GİRİYORUZ"

Türkiye'de çiftçisinden esnafına, işçisinden emeklisine, öğrencisinden kadınlarına herkesin büyük sorunlarla boğuştuğunu ancak AKP iktidarının çözüm üretmediğini ifade eden Barut, şunları kaydetti:

"Çiftçilerimizin borca batırılıp icralık olduğu, ürettiğinden kazanamadığı ancak bir avuç ithalat lobisi ve yandaşın cebini doldurduğu bir dönemi geride bırakıyoruz. 12 milyon insanımızın işsizlik çemberinde boğulduğu, yüz binlerce esnafımızın evine ekmek götüremez hale geldiği bir süreci arkamızda bırakıyoruz. Kadınların katledildiği, hukukun ayaklar altına alındığı, baskı ve sansürün hüküm sürdüğü bir dönemi bitiriyoruz şimdi. Tüm bu sorunların 2020 yılı gibi tamamen geride kalması için mücadelemizi sürdürürken yeni yıla daha yaşanabilir, özgür, huzurlu ve sağlıklı bir Türkiye umuduyla giriyoruz. Yeni yılda başta sağlık olmak üzere herkese tüm hayallerinin gerçekleştiği huzur, barış ve mutluluk diliyoruz. Herkesin yeni yılını canı gönülden kutluyoruz."

...

Yorumlar (0)