reklam
Gazete Kritik Spor Beşiktaş’ta teknik direktör arayışı başladı: Arda Turan iddiası gündemde

Beşiktaş’ta teknik direktör arayışı başladı: Arda Turan iddiası gündemde

Beşiktaş’ta Sergen Yalçın’la yolların ayrılmasının ardından yeni teknik direktör arayışı hız kazandı. Başkan Serdal Adalı’nın yabancı teknik direktör istediği, yönetimin ise yerli aday olarak Arda Turan ismini gündeme getirdiği öne sürüldü.

Beşiktaş’ta teknik direktör Sergen Yalçın ile yolların ayrılmasının ardından siyah-beyazlı kulüpte yeni dönem için çalışmalar başladı. Sezonun kalan bölümü ve takımın geleceği açısından kritik görülen teknik direktör tercihi, yönetimin öncelikli gündem maddesi haline geldi.

Siyah-beyazlılarda ayrılık kararının ardından Başkan Serdal Adalı’nın yöneticilerle bir toplantı gerçekleştirdiği ve yeni teknik direktör adaylarının masaya yatırıldığı belirtildi. Beşiktaş’ta alınacak kararın yalnızca kısa vadeli sonuçlar için değil, kulübün yeni yapılanması açısından da önemli olduğu ifade ediliyor.

Serdal Adalı yabancı teknik direktör istiyor

Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı’nın yeni teknik direktör konusunda yabancı bir isimle çalışmaya sıcak baktığı öne sürüldü. Adalı’nın, takımın başına Avrupa futbolunu yakından tanıyan, uluslararası tecrübeye sahip bir teknik adam getirmek istediği iddia edildi.

Bu doğrultuda siyah-beyazlıların gündemine gelen isimler arasında PAOK’u çalıştıran Razvan Lucescu, Crystal Palace’tan ayrılması beklenen Oliver Glasner ve Frankfurt’un teknik direktörü Dino Toppmöller’in bulunduğu ileri sürüldü.

Başkan Adalı’nın yabancı teknik direktör tercihinde, Beşiktaş’ın oyun anlayışını yeniden şekillendirme ve uzun vadeli bir plan oluşturma hedefinin etkili olduğu değerlendiriliyor. Siyah-beyazlı camiada ise bu tercihin nasıl sonuçlanacağı merakla takip ediliyor.

Yönetimde yerli hoca görüşü öne çıktı

Beşiktaş yönetiminde ise yabancı teknik direktör fikrine karşı yerli bir isimle devam edilmesi gerektiğini düşünenlerin çoğunlukta olduğu iddia edildi. Yönetim içindeki bazı isimlerin, takımın mevcut yapısını ve Süper Lig dinamiklerini iyi bilen bir teknik direktörle çalışılmasının daha doğru olacağı görüşünü savunduğu belirtildi.

Bu kapsamda yöneticilerin Başkan Serdal Adalı’ya yerli teknik direktör seçeneğini ilettiği ve Arda Turan ismini işaret ettiği öne sürüldü. Yönetim içinde Arda Turan’ın genç, dinamik ve oyuncularla güçlü iletişim kurabilecek bir profil olarak değerlendirildiği iddialar arasında yer aldı.

Arda Turan Beşiktaş’ın gündeminde mi?

Siyah-beyazlı taraftarların en çok merak ettiği sorulardan biri de “Arda Turan Beşiktaş’a mı geliyor?” oldu. Beşiktaş’ta teknik direktörlük koltuğu için farklı adaylar konuşulurken, Arda Turan isminin yönetim kanadında gündeme gelmesi dikkat çekti.

Arda Turan’ın yerli teknik direktör adayları arasında öne çıkarıldığı iddiası, Beşiktaş camiasında yeni bir tartışmayı da beraberinde getirdi. Siyah-beyazlılarda başkanın yabancı teknik direktör isteği ile yönetimin yerli hoca görüşü arasında nasıl bir karar çıkacağı merak konusu oldu.

Beşiktaş’ta gözler yeni teknik direktör kararında

Sergen Yalçın sonrası yeni teknik direktör için düğmeye basan Beşiktaş’ta çalışmaların hız kazandığı belirtiliyor. Siyah-beyazlı yönetimin, kulübün hedeflerine uygun ismi belirlemek için adaylar üzerinde değerlendirmelerini sürdürdüğü ifade ediliyor.

Başkan Serdal Adalı’nın yabancı adayları gündemde tutması, yönetimin ise Arda Turan gibi yerli bir isme sıcak bakması, karar sürecinin dikkatle takip edilmesine neden oldu. Beşiktaş’ta teknik direktörlük koltuğuna kimin oturacağı, önümüzdeki süreçte siyah-beyazlı camianın en önemli gündem başlıklarından biri olmaya devam edecek.

Beşiktaş taraftarı ise yeni teknik direktör kararının bir an önce netleşmesini bekliyor. Sergen Yalçın ayrılığı sonrası başlayacak yeni dönemde, yönetimin vereceği karar hem takımın performansı hem de sezon planlaması açısından belirleyici olacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *