Teknik direktör Şenol güneş yönetiminde yapılan antrenman dinlenme, kondisyon ve taktik çalışması şeklinde geçti. Dünkü maçta oynayan oyuncular antrenmanı salonda rejenarasyon çalışması yaparak tamamladı. Diğer oyuncular ise ısınma koşuları, istasyon koşuları ve streching çalışması ile antrenmana başladı. 5'e 2 çalışması, minik kale maç ve dar alanda oyun kontrol pas çalışmasının ardından yarım sahada yapılan çift kale taktik maçı ve şut çalışması ile antrenman sona erdi.
NEGREDO İDMANDA
Bu arada Rayo Vallecano ile transfer görüşmelerinde bulunan Negredo'nun ilk görüşmelerden olumsuz bir sonuçla ayrıldığı öğrenildi. Siyah beyazlı yönetim sabah idmanında yer alan İspanyol oyuncunun gitmesi için her türlü kolaylığı sağlayacak.
Yarın izin yapacak olan siyah beyazlılar Pazar günü saat 19.00'da yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam devam edecek.
Erdoğan, BM Genel Kurulu için New York'a hareket etti, 22 Eylül'de hitap edecek
#Gündem / 20 Eylül 2026
Özgür Özel: Öcalan ile Demirtaş'ı karşı karşıya getirmek istemiyorum, mesele demokratikleşme!
#Siyaset / 20 Eylül 2026
Yavuz Ağıralioğlu: Borsa spekülasyonları ve siyasi sorumluluklar sorgulanmalı
#Siyaset / 20 Eylül 2026
Yorumlar