Gazete Kritik Siyaset Dervişoğlu: Marmara Depremi'nde kaybettiklerimizi rahmetle anıyoruz, yeniden böyle acılar yaşanmasın!

Dervişoğlu: Marmara Depremi'nde kaybettiklerimizi rahmetle anıyoruz, yeniden böyle acılar yaşanmasın!

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, 17 Ağustos Marmara Depremi'nin yıldönümünde yaptığı paylaşımda, depremin acılarını anarak, Türkiye'nin bir daha böyle felaketlerle karşılaşmamasını temenni etti.

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, "Milletimizin hafızasına acı, yüreğine derin yaralar bırakan 17 Ağustos Marmara Depremi’nin yıl dönümünde kaybettiklerimizi rahmetle anıyor, memleketimizin bir daha böyle acılarla sınanmamasını diliyorum" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğoğlu, 17 Ağustos 1999 Gölcük depreminin yıldönümünde sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"Milletimizin hafızasına acı, yüreğine derin yaralar bırakan 17 Ağustos Marmara Depremi’nin yıl dönümünde kaybettiklerimizi rahmetle anıyor, memleketimizin bir daha böyle acılarla sınanmamasını diliyorum."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *