Gazete Kritik Siyaset CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu: Yakında iktidar olacağız tabanımız hazır olsun

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu: Yakında iktidar olacağız tabanımız hazır olsun

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti yönetimine iktidar hedeflerini vurgulayarak, Türkiye'nin sorunlarını 5 yılda çözeceklerini belirtti. MYK toplantısında, ekonomik ve dış politikaya dair gündem maddeleri tartışıldı. Kılıçdaroğlu, tabanın iktidara hazırlıklı olması gerektiğini ifade etti.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu: Yakında iktidar olacağız tabanımız hazır olsun

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kendileri gibi düşünmeyenlerin de hak vereceği bir iktidarı kuracaklarını belirterek “CHP, 5 yılda Türkiye’nin bütün sorunlarını çözer. MYK üyelerine, il ve ilçe başkanlarına talimatımdır: Kısa bir sürede iktidara geleceğiz. Çözüm önerilerimizi gidin, anlatın, karşı mahalleye anlatın” dediği öğrenildi.


Cumhuriyet'ten Mahmut Lıcalı'nın haberine göre CHP’nin dünkü MYK toplantısında, ekonomik gelişmeler ve dış politika başta olmak üzere gündemdeki gelişmeler ele alındı. Kılıçdaroğlu, “Çok yakın zamanda iktidar olacağız. Tabanımız buna hazırlıklı olmalı” dedi.

Kılıçdaroğlu’nun sosyal demokrasi alanında Avrupa ve dünyanın CHP’ye baktığını, CHP’nin bu anlamda yeni kavramlar üretmesi gerektiğini ifade ettiği bildirildi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız