CHP'Lİ MİLLETVEKİLLERİ UZAK İLÇELERE ÇIKARMA YAPTI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekilleri Orhan Sümer, Dr. Müzeyyen Şevkin ve Ayhan Barut, Adana merkeze en uzak ilçeler Tufanbeyli, Saimbeyli ve Feke’ye çıkarma yaptı.

SİYASET 24.03.2024, 11:44
CHP'Lİ MİLLETVEKİLLERİ UZAK İLÇELERE ÇIKARMA YAPTI

Sabahın erken saatlerinde Adana’dan hareket eden CHP’li milletvekillerinin ilk durağı Tufanbeyli oldu. Tufanbeyli Belediye Başkan Adayı Ahmet Aktürk, İlçe Başkanı Murat Şahin Aktürk ve ilçe yönetimi ile buluşan Sümer, Şevkin ve Barut, esnaf ve sanatkarları ziyaret ettikten sonra ilçe merkezinde düzenlenen mitinge katıldı.
Binlerce kişinin bir araya geldiği Tufanbeyli’deki miting tam bir gövde gösterisine dönüştü. Mitinge katılanlara teşekkür eden Başkan Adayı Aktürk ve Milletvekilleri, Tufanbeyli’de değişimin ayak seslerine tanıklık etti.
KÖY KÖY GEZDİLER
Tufanbeyli’den sonra Saimbeyli ilçesine geçen CHP’li Milletvekilleri, Saimbeyli Belediye Başkan Adayı İsmail Durmaz, İlçe Başkanı Güven Altan ve ilçe yönetimiyle buluştu, vatandaşların derdiyle dertlendi.
Saimbeyli’de esnaf ve sanatkarları, hemşehrilerini ziyaret eden CHP’li vekiller, girmedik dükkan, sıkmadık el bırakmadı. Saimbeyli 
Gürleşen Köyü’nde iftarda kendilerini ağırlayan Tunçtan ailesine teşekkür eden Sümer, Şevkin ve Barut, gecenin ilerleyen saatlerinde Eyüplü ve Himmetli Köylüleriyle buluştu. Üretici köylülerin emeği heba olmasın diye mücadeleye devam edeceklerini, herkesin hakkını alacağını vurgulayan milletvekilleri, yerelden genele halkın iktidarına halkın desteğiyle kavuşacaklarını bildirdi. CHP’li Milletvekilleri geceyi Saimbeyli’de geçirdikten sonra sabahın erken saatlerinde yeniden çalışmaya başladı. Sırasıyla Yardibi, Halilbeyli, Kapaklıkuyu, Karakuyu ve Aksaağaç köylerinde vatandaşlarla görüşen CHP’nin yılmaz milletvekilleri, ovalardan kırlara, köylerden yaylalara durmadan çalışarak Adana Büyükşehir'i, Tufanbeyli, Saimbeyli ve Feke Belediyesi’ni de kazanacak, sorunlara çare bulacaklarını vurguladı.
“HALKIMIZ, İKTİDARA YEREL SEÇİMDE CEVAP VERECEK”
Üretici köylüler ve besicilerin, orman köylüsünün fahiş zamlara, artan maliyetlere ve bin bir emekle yetiştirdiği ürünlerin, etin ve sütün para etmemesine isyan ettiğine işaret eden CHP’li vekiller, üretici köylüyü ürettiğine pişman edenlere ilk cevabı yerel seçimde halkın vereceğini dile getirdi.

Tufanbeyli, Saimbeyli ve Feke’deki inanç ve kararlılıkla CHP’li başkan adaylarının kazanacağını, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın da ikinci dönemine başlamasına sayılı günler kaldığını ifade eden CHP’nin çalışkan milletvekilleri, daha sonra Adana’nın şirin ilçesi Feke’ye geçti.
ESKİ GÖMLEK YAKALARI TERS ÇEVRİLİP YENİDEN DİKİLİYOR!
Feke Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Kızıloluk, İlçe Başkanı Sefa Köksal ve ilçe örgütüyle buluşan, halkla kucaklaşan Milletvekilleri, ilçe merkezinde esnaf ve sanatkarla görüşmesinde yürek burkan olaylara da tanıklık etti. Milletvekilleri, girdikleri bir terzide kesilmiş gömlek yakaları görünce esnafa “Kesik gömlek yakaları nasıl bir işlemden geçiyor?” diye sordu. Terzi esnafı, emekli maaşının 10 bin lirada kaldığı sürece vatandaşın eskimiş gömlek yakalarını ters çevirerek aynı gömleğe dikmeye, eski şalvarlarına yama yaptırmaya devam edeceğini belirtti.
Vatandaşın iki yakasının bir araya gelmediğine dikkat çeken CHP’li milletvekilleri, “Hayat pahalılığı ayyuka çıktı. Öyle ki; terzi, vatandaşın eskimiş gömlek yakalarını ters çevirip yeniden dikiyor. Yoksullaştırılan halkımız yeni gömlek dahi alamıyor” diye konuştu.
“İŞİMİZ GÜCÜMÜZ ADANA”
Feke’nin genç Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Kızıloluk’la bir şeyin değişeceğini, Feke’de her şeyin değişeceğini dile getiren Sümer, Şevkin ve Barut, “Kazanan Feke olacak” dedi.
İlçe merkezindeki çalışmalarının ardından Belenköy, Yeşildüşmüş ve Keklikçi’de köylü hemşehrileriyle bir araya gelen CHP Adana Milletvekilleri, “Fekeli hemşehrilerimizi genç başkan adayımız etrafında, ilçede yeniliklerle tanışmak üzere toplanmaya çağırıyoruz” ifadelerini kullandı.
CHP’nin işinin gücünün Adana ve ilçeleri olduğuna vurgu yapan Sümer, Şevkin ve Barut, Adana Büyükşehir’de Zeydan Karalar, ilçelerin büyük bölümünde de CHP’li adayların iş başına geleceğine yürekten inandıklarını sözlerine ekledi.

Yorumlar (0)