“Aydınlık günler geliyor, umut yeşeriyor, sömürü düzeni son buluyor”

CHP Kırklareli Milletvekili, CHP Grup Yönetim Kurulu üyesi, TBMM Çevre Komisyonu Üyesi Vecdi Gündoğdu ''İktidar kurultayı sonrası çalışma ziyaretleri ” hakkında basın açıklaması yaptı.

Vekil Haberleri 21.08.2020, 15:59
“Aydınlık günler geliyor, umut yeşeriyor, sömürü düzeni son buluyor”

CHP'li Gündoğdu'nun  ''İktidar kurultayı sonrası çalışma ziyaretleri ” hakkında yaptığı basın açıklamasında, birçok soruna değindi. İşte Gündoğdu'nun yaptığı basın açıklaması;

Tek kişilik Saray Hükümeti ülkemizi içinden çıkılmaz sorunların içerisine sürüklemektedir. Yasama, yürütme, yargı ve medya bir kişinin vesayeti altındadır.Demokrasi sadece kâğıt üstünde kalmıştır. Ekonomik bağımsızlığımız tehlike altındadır. Vatandaştan toplanan vergilerin ve yapılan borçlanmaların büyük bir kısmı içerde ve dışarıda bir avuç çıkarcıya aktarılırken, milletimiz korkunç bir işsizliğe mahkûm edilmektedir.

Sürekli değişen eğitim politikalarıyla, Türkiye bilgi çağından koparılmıştır. Çocuklarımız eğitimde adeta denek olarak kullanılmaktadır. Etnik kimlik, yaşam tarzı ve inanç eksenli siyasetle toplumsal barışımız derin yara almıştır.  “Tek Kişilik Saray Hükümeti”, iktidarını sürdürmek için kamplaşmayı, kutuplaşmayı ve ayrışmayı çözüm olarak sürdürmektedir.

Bizler ise bu kötü gidişi tersine çevirmek için mücadelemize devam ediyoruz.Bu doğrultuda çalışmaziyaretlerimizyoğunbirşekildesürüyor. Kırklareli merkez STK ziyaretlerimiz sonrası çalışmalarımıza Vize ilçemizde devam ettik.

Vize Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi, Vize Tarım Kredi Kooperatifi, Vize Ziraat Odası, Atatürkçü Düşünce Derneği Vize Şubesi, Vize İnsan, Doğa ve Yaşam Derneği, Vize Avcılar Derneği, Vize Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Vize Avcılar Atıcılar Derneği, Vize Şoförler ve Otomobilciler Odası,  Vize Kaymakamlığı, Vize Belediye Başkanlığı, Çakıllı Belde ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Çeşitli STK temsilcilerinin sorunlarını dinleyerek, çözüm önerileri konusunda değerlendirmede bulunduk.CHP iktidarında sorunların nasıl çözeceğimizi anlattık.

Umudun ve çözümünadresi CHP. Saygılarımla.

Yorumlar (0)