TÜGİAD Ege ve BATÜDER İzmir için projeler üretecek

Uluslararası Balkan ve Türk İş Dünyası Derneği (BATÜDER) Yönetim Kurulu Başkanı Akın Kazançoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ege Şubesi’ni ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette İzmir için ortak projeler üretme kararı alındı.

YEREL 21.10.2018, 12:06 21.10.2018, 12:06
TÜGİAD Ege ve BATÜDER İzmir için projeler üretecek

TÜGİAD Ege Şubesi’ndeki ziyaret kapsamında bir araya gelen BATÜDER ve TÜGİAD Üyeleri Türkiye ekonomisi hakkında bilgi paylaşımında bulundular. Başta İzmir ekonomisi olmak üzere ülkenin ekonomisine katkı sağlamak adına ortak proje geliştirme kararı aldıklarını ifade eden TÜGİAD Ege Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Can Yavaş, BATÜDER’in ziyaretinden ve ortak proje fikrinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

“Yeni projeler üretmeyi sürdüreceğiz”

 

İzmir’in hem ekonomik hem de sosyal anlamda gelişimi için sivil toplum kuruluşlarına büyük görevler düştüğünü ifade eden Can Yavaş,  Uluslararası Balkan ve Türk İş Dünyası Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Akın Kazançoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile gerçekleştirecekleri ortak projelerle, İzmir’e büyük katkı sağlayacaklarını söyledi. Yaşadığımız şehrin kıymetini bilme ve şehrin gelişimine katkı sağlama noktasında işbirliğinin önemine dikkat çeken TÜGİAD Ege Şubesi Yönetim Kurulu Can Yavaş, “BATÜDER Yönetim Kurulu Başkanı Akın Kazançoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin ziyaretinden çok memnun olduk. İzmir’de yaşıyoruz ve İzmir için çalışıyoruz. Kentimiz ve üye iş insanlarımız için hizmet ediyoruz. Bu bilinçle yeni projeler üretmeyi sürdüreceğiz. BATÜDER ile birlikte proje üreterek kente katkı sağlayabileceğimize inanıyoruz” diye konuştu.

 

“İşbirliğimiz sürecek”

 

TÜGİAD Ege Şubesi’ni ziyaret eden BATÜDER Yönetim Kurulu Başkanı Akın Kazançoğlu ise şehrin önemli dinamiklerinden biri olan sivil toplum kuruluşlarının birçok alanda gelişime katkı sağladığına dikkat çekerek, “Gerçekleştirdiğimiz ziyaret kapsamında güzel bir fikir alışverişi yaptık ve İzmir için faydalı projeler geliştirme kararı aldık. Ev sahipliği için TÜGİAD Ege Şubesi’ne teşekkür ederiz. İşbirliğimizin sürdüğü birçok projeyi hayata geçirmeyi umuyoruz” dedi. 

Yorumlar (0)