Elektrik Mühendisleri Odası çalışma dönemi başladı

EMO 49. Dönem Onur Kurulu Başkanı İlhan Metin, Raportör Dağıstan Bekiroğlu olarak belirlenirken, EMO 49. Dönem Denetleme Kurulu Başkanlığı’na Naci Basmacı, Raportörlüğe Mehmet Hepzarif seçildi.

YAŞAM 05.05.2024, 13:18
Elektrik Mühendisleri Odası çalışma dönemi başladı

Elektrik Mühendisleri Odası’nın (EMO) 49. Olağan Genel Kurulu’nda seçilen Yönetim, Onur ve Denetleme kurulları, 4 Mayıs 2024 tarihinde törenle görevi devraldı. Yeni Yönetim Kurulu yaptığı ilk toplantıda görev dağılımını belirledi. EMO 49. Dönem Yönetim Kurulu Başkanlığını Mahir Ulutaş, Başkan Yardımcılığını Mehmet Mazmanoğlu, Yazmanlığı Ramazan Pektaş, Saymanlığı Ender Kelleci üstlenirken, Ogün Sıy, Alaattin Ali Yolcu ve Bülent Özgümüş Yönetim Kurulu Üyesi oldular.

EMO 49. Dönem Onur Kurulu Başkanı İlhan Metin, Raportör Dağıstan Bekiroğlu olarak belirlenirken, EMO 49. Dönem Denetleme Kurulu Başkanlığı’na Naci Basmacı, Raportörlüğe Mehmet Hepzarif seçildi.

49. Dönem EMO Yönetim Kurulu Başkanı Mahir Ulutaş, ODTÜ Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü mezunu olup, halen özel sektörde çalışmalarını sürdürüyor. EMO Ankara Şubesi 17. Dönem Yönetim Kurulu Sayman Üyeliği, EMO İzmir Şubesi’nde 28. Dönem Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı, 29. Dönem Yazman Üyeliği, 30 ve 31. dönemler Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptı. EMO 40. Dönem’de Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev alırken, 48. Dönem’de Yönetim Kurulu Başkanlığını üstlendi.

49. Dönem EMO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Mazmanoğlu, Yıldız Üniversitesi Elektrik Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. Halen özel sektörde çalışıyor. EMO İstanbul Şubesi 33. Dönem Saymanlığı, EMO 37. Dönem Denetleme Kurulu Üyeliği, 40. Dönem Yönetim Kurulu Üyeliği ve 48. Dönem’de Saymanlık ve Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı.

49. Dönem EMO Yönetim Kurulu Yazmanı Ramazan Pektaş, ODTÜ Gaziantep Mühendislik Fakültesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. Halen özel sektörde çalışıyor. EMO Ankara Şube’de 1993-2010 yılları arasında Yönetim Kurulu Üyeliği, Yazmanlık, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptı. EMO 38. Dönem Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev aldı.

49. Dönem EMO Yönetim Kurulu Saymanı Ender Kelleci, Osmangazi Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. Halen özel sektörde çalışmalarını sürdürüyor. EMO Eskişehir Şube’de 2010-2018 yılları arasında Yazman, Sayman ve Başkan Yardımcılığı yaptıktan sonra, 2018-2024 yılları arasında 3 dönem Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlendi.

49. Dönem EMO Yönetim Kurulu Üyesi Ogün Sıy, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. Telekomünikasyon sektöründe yurtiçi ve dışında danışmanlık ve yöneticilik yaptı. Halen özel bir firmada çalışmaya devam ediyor. EMO 48. Dönem’de Yönetim Kurulu Üyesi ve Sayman olarak görev aldı.

49. Dönem EMO Yönetim Kurulu Üyesi Alaattin Ali Yolcu, Yıldız Üniversitesi Kocaeli Mühendislik Fakültesi Elektrik Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. Halen Gençlik ve Spor Bakanlığı Ankara İl Müdürlüğü’nde çalışıyor. 2002-2004 yılları arasında EMO Yönetim Kurulu Yedek Üyeliği, 2018-2022 yılları arasında EMO Ankara Şubesi’nde Yönetim Kurulu Üyeliği ve Yazmanlık yaptı.

49. Dönem EMO Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Özgümüş, İstanbul Teknik Üniversitesi Sakarya Mühendislik Fakültesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. Halen Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü’nde çalışıyor. EMO’da 2008 yılına kadar Zonguldak Temsilci Yardımcısı, 2008’den itibaren de Zonguldak Temsilcisi olarak görev yaptı.

Yorumlar (0)