Edremit Belediyesi’nde spor Ahmet Herdan’a emanet

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, ilçede spor ve iş dünyasının yakından tanıdığı Ahmet Herdan’ı Spordan Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı olarak görevlendirdi.

YEREL 27.06.2019, 16:09
Edremit Belediyesi’nde spor Ahmet Herdan’a emanet

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, belediyenin kurumsal yapılanmasını oluşturmak için yeni görevlendirmelere devam ediyor. Başkan Arslan, belediyenin sportif faaliyetlerinin bir elden yürütülmesi ve ilçedeki diğer spor etkinliklerinin koordinasyon içerisinde olması amacıyla daha önce Zeytinli Belediyesi ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ndeki başarılı görevleri ile tanınan Ahmet Herdan’ı Spordan Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı olarak görevlendirdi.

Zeytinli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nde BASKİ Körfez Şube Müdürü olarak görev yapan aynı zamanda sporcu geçmişi ile kentin tanınan isimlerinden olan Yüksek İnşaat Mühendisi Ahmet Herdan, Edremit Belediyesi’ndeki mesaisine başladı.

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Edremit’in büyüyen kent yapısı ile her alanda olduğu gibi kültür, sanat ve sportif alanlarda daha yukarıları hak ettiğini belirterek “Göreve başlarken belediyemizi kurumsal bir yapıya kavuşturacağımızı ifade etmiştik. Kurumsal yapılanmamız kapsamında bu alandaki çalışmaların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde yürütülmesi amacıyla Spordan Sorumlu Başkan Yardımcılığımızı oluşturduk. Edremit’i spor alanında bir değil, üç-beş kat daha yukarıya taşımak için atılımlarımızı gerçekleştirdik. Bundan sonra tüm sportif faaliyetlerde daha etkili ve başarılı sonuçlar ortaya koyacağımız konusunda iddialıyız” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)