Kadın Dostu Markalar Platformu, 4. Kez Düzenlenen “Farkındalık Ödülleri’’ni İş Sanat'ta Gerçekleştirdi!

Jüri Özel Ödül kategorilerinde; İlham Verenler Ödülü Asil Özbay’a, Sivil Toplum Lideri Ödülü Emine Perviz Erdem’e, Sosyal Girişimci Ödülü Funda Lena’ya ve Girişimci Ödülü Vennas Akyol Haznedar’a Idecon Idea&Congress Kurucusu ve Ajans Başkanı Yaprak Yapsan tarafından takdim edildi. Ardından Kadın Dostu Markalar Farkındalık Ödülleri’nin sponsorlarına Değer Katanlar Ödülleri verildi.

YAŞAM 11.03.2024, 11:36
Kadın Dostu Markalar Platformu, 4. Kez Düzenlenen “Farkındalık Ödülleri’’ni İş Sanat'ta Gerçekleştirdi!

2021 yılından beri her yıl “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” haftasında “Kadın Dostu Markalar Platformu” tarafından düzenlenen “Kadın Dostu Markalar Farkındalık Ödülleri” bu yıl toplumsal cinsiyet eşitliği bilincine hizmet eden, kadın haklarını savunan ve kadın gücünü destekleyen çok değerli markalar, marka temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, akademisyenler ve fikir liderlerinin katılımı ile 6 Mart 2024 tarihinde ‘Daha İyi Bir Dünya’ temasıyla 4.kez İş Sanat’ta gerçekleşti. Eşitlik, çeşitlilik, kapsayıcılık, sürdürülebilirlik, kadın gücünün desteklenmesi, işte ve eğitimde fırsat eşitliği, toplumsal bilinç oluşturma gibi alanlarda projeler üreten ve hayata geçiren, birbirinden değerli markalar ve kurumlar ödüle layık görüldü.


Motosikletiyle üç farklı kıtayı aşan Asil Özbay, Sisters Music Chain platformunun Kurucusu Funda Lena ve Venn Group’un Kurucusu ve Girişimci Vennas Akyol Haznedar'ın konuşmacı olarak katıldığı “Daha İyi Bir Dünya” oturumu SEDEFED Yönetim Kurulu Başkanı Emine Erdem moderatörlüğünde gerçekleşti.

Jüri Özel Ödül kategorilerinde; İlham Verenler Ödülü Asil Özbay’a, Sivil Toplum Lideri Ödülü Emine Perviz Erdem’e, Sosyal Girişimci Ödülü Funda Lena’ya ve Girişimci Ödülü Vennas Akyol Haznedar’a Idecon Idea&Congress Kurucusu ve Ajans Başkanı Yaprak Yapsan tarafından takdim edildi. Ardından Kadın Dostu Markalar Farkındalık Ödülleri’nin sponsorlarına Değer Katanlar Ödülleri verildi.

Yorumlar (0)