Gazete Kritik Yaşam 19 yaşındaki Hazal, reddettiği erkek tarafından katledildi

19 yaşındaki Hazal, reddettiği erkek tarafından katledildi

19 yaşındaki Hazal Tektaş, bir tartışma sonrası kaçarken, peşindeki Atış tarafından vuruldu. Başına ateş eden Atış olay yerinde hayatını kaybederken, Tektaş hastanede kurtarılamadı. Soruşturma sürüyor.

19 yaşındaki Hazal, reddettiği erkek tarafından katledildi

İddiaya göre, ikili arasındaki tartışma büyüyünce 19 yaşındaki genç kız Hazal Tektaş bir anda oturduğu yerden kalkarak kaçmaya başladı. Atış da peşinden gittiği Tektaş’a yolun karşısına geçmek istediği sırada belinden çıkardığı tabanca ile ateş etti. Başından vurulan Tektaş kanlar içinde yere yığıldı.

AYNI TABANCAYLA BAŞINA ATEŞ ETTİ

Atış, daha sonra aynı tabancayı başına dayayıp ateşledi. Yoldan geçenler, polis ve sağlık ekiplerine ihbarda bulundu. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, Tektaş’a ilk müdahaleyi yaparak yakındaki özel bir hastaneye kaldırdı.

Tektaş hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Atış’ın ise olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız