EĞİTİMCİLERDEN ARIK'A TEŞEKKÜR: SEÇİMDEN SEÇİME DEĞİL HER ZAMAN YANIMIZDA OLDU

CHP Kayseri milletvekili adayları çalışmaları aralıksız sürdürüyor. CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık ve milletvekili adayı İnci Babadağı, Kocasinan ilçe örgütüile Eğitim Sen’i ve Galericiler Sitesi’ni ziyaret etti.

Vekil Haberleri 04.06.2018, 12:19 04.06.2018, 12:19
EĞİTİMCİLERDEN ARIK'A TEŞEKKÜR: SEÇİMDEN SEÇİME DEĞİL HER ZAMAN YANIMIZDA OLDU

Eğitim Sen Kayseri Şube Başkanı Ulaş Apaydın, CHP Milletvekili Çetin Arık’a teşekkür etti. Milletvekili Arık’ın kendilerinden biri olduğunu ifade eden Apaydın, “Burada bir hakkı teslim etmemiz lazım. Milletvekilimiz sadece seçim dönemlerinde değil, sık sık bizlerle bir araya geldi. Sorun ve önerilerimizi dinleyerek bunları gündeme taşıdı, her zaman yanımızda oldu” diye konuştu.

CHP’nin Eğitim Sen’i ziyaretinde konuşan Şube Başkanı Ulaş Apaydın, Milletvekili Çetin Arık’a teşekkür etti. Apaydın, Milletvekili Arık’ın sadece seçimler öncesi değil her zaman kendilerini ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulunduğunu ifade ederek, “Burada bir hakkı teslim etmemiz lazım. Milletvekilimiz sadece seçim dönemlerinde değil, sık sık bizlerle bir araya geldi. Sorun ve önerilerimizi dinleyerek bunları gündeme taşıdı, her zaman yanımızda oldu. Bizlerin şikayet ve önerilerini Meclis’te gündeme taşıdı. Ben huzurunuzda kendisine teşekkür etmek istiyorum. Biliyoruz ki orada bizim bir kardeşimiz, bir yoldaşımız var” diye konuştu.

İŞ GARANTİLİ, PARASIZ, NİTELİKLİ EĞİTİM

Apaydın’ın ardından eğitimcilere seslenen Arık ise görevini yapmaya çalıştığını ifade ederek, bundan sonraki süreçte de eğitim neferleriyle bir araya geleceğini belirtti. CHP iktidarında öncelikli konulardan birinin eğitim olduğunu belirten Arık, eğitimde liyakatin önemine dikkat çekerek, yandaşların değil, liyakatli insanların eğitim yöneticisi olması gerektiğini söyledi. Arık, “İktidarı boyunca eğitim politikalarını sürekli değiştiren AKP, en değerli varlığımız olan çocuklarımızı deneme tahtasına çevirdi. Eğitim kurumlarının içi boşaltıldı. Dar gelirli ailelerin çocuklarının nitelikli eğitim olanakları ellerinden alındı. Eğitimin niteliğindeki düşüş, öğrencilerin ve velilerin daha iyi bir gelecek hayallerini boşa çıkarmıştır. Aileler ve gençler için bu durum, büyük umutsuzluğa sebep olmuştur. İyi ve kaliteli eğitim, yüksek gelirli küçük bir azınlığın ayrıcalığı haline getirildi. CHP iktidarında hedefimiz iş garantili, parasız ve nitelikli bir eğitim sistemini hayata geçirmektir” dedi.

GALERİCİLER SİTESİ EKONOMİNİN GÖSTERGESİ

CHP’liler daha sonra Galericiler Sitesi’ni ziyaret ederek, esnaftan destek istedi. Esnafların durgunluktan şikayet ettiğini belirten Arık, “Oto alım satımları ekonominin önemli göstergelerinden biridir. Görüyoruz ki alım satım neredeyse durma noktasına gelmiş. Ve bu tablonun sahipleri sanki 16 yıldır ülkeyi yöneten kendileri değilmiş gibi bir kez daha halktan yetki istiyorlar. Sorunun kaynağı olanlar çözüm olamazlar. Halkımız 24 Haziran seçimlerinde sorunun kaynağı olanlara en güzel yanıtı sandıkta verecektir” diye konuştu.

Yorumlar (0)