CHP'Lİ VECDİ GÜNDOĞDU: BORCUNDAN DOLAYI İCRALIK OLAN VATANDAŞ SAYISI REKORA GİDİYOR

Cumhuriyet Halk partisi (CHP) Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ün cevaplaması istemiye soru önergesi verdi.Soru önergesi şu şekilde:

Vekil Haberleri 07.01.2019, 12:06 07.01.2019, 12:06
CHP'Lİ VECDİ GÜNDOĞDU: BORCUNDAN DOLAYI İCRALIK OLAN VATANDAŞ SAYISI REKORA GİDİYOR

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞINA

 

Aşağıdaki sorularımın Adalet Bakanı Sayın Abdulhamit Gültarafından yazılı olarak cevaplandırılmasını arz ederim.

Saygılarımla.

 

 

                                                                                                                       Vecdi Gündoğdu

                                                                                                                       Kırklareli Milletvekili

 

 

16 yıllık AKP Hükümetlerinin uygulamaları sonucu ekonomik ve toplumsal yaşam ciddi yaralar almıştır.Uygulamaya konulan politikalarla; üretmeden tüketim, plansız ve sınırsız harcama, akılcı olmayan yatırım anlayışı hakim kılınmaya çalışılmış, vatandaşlarımız ekonomik ve sosyal olarak büyük sıkıntılar içine sürüklenmiştir.

Ekonomik sıkıntıları her geçen gün artan vatandaşlarımız artık huzur, refah ve sağlığını kaybetme tehlikesiyle karşıya kalmıştır.

Bu doğrultuda;

1- 2002 yılından 2018 yılına kadar yıl, yıl Kırklareli İlimizde İcra Dairelerinde görülmekte olan, sonuçlanan ve bir sonraki yıla devreden icra takip dosya sayısı ne kadardır, tekil olarak yıllara göre Kırklareli İlinde kaç vatandaşımız borcundan dolayı icralık olmuştur?

2- 2002 yılından 2018 yılına kadar yıl yıl 81 ilimizde illere göre İcra dairelerinde görülmekte olan, sonuçlanan ve bir sonraki yıla devreden icra takip dosya sayısı ne kadardır, tekil olarak yıllara göre kaç vatandaşımız borcundan dolayı icralık olmuştur?

3-81 ilimizdeki Adliyelerdeki İcra takip dosya sayısının ve tekil olarak icralık vatandaşlarımızın yıllara göre artış oranı ne kadar olmuştur?

 

               

Yorumlar (0)