CHP'Lİ KARADENİZ, TÜM SAĞLIK ÇALIŞANLARININ 14 MART TIP BAYRAMINI KUTLADI

Sağlıklı bir toplumda bireyler sağlıklı düşünüp, doğru karar verebildiklerinden bilime, teknolojiye, çevreye, değişen koşullara kolayca uyum sağlayarak üretken faaliyetlerde yer alarak içinde bulundukları toplumun sosyal ve ekonomik refahının artmasında rol alırlar. İnsan sağlığı ve ülke gelişimimizde başta doktorlarımız olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımız önemli görevler üstlenmişlerdir.

Vekil Haberleri 14.03.2019, 12:18 14.03.2019, 12:18
CHP'Lİ  KARADENİZ, TÜM SAĞLIK ÇALIŞANLARININ 14 MART  TIP BAYRAMINI KUTLADI

Sağlıklı bir toplumda bireyler sağlıklı düşünüp, doğru karar verebildiklerinden bilime, teknolojiye, çevreye, değişen koşullara kolayca uyum sağlayarak üretken faaliyetlerde yer alarak içinde bulundukları toplumun sosyal ve ekonomik refahının artmasında rol alırlar. İnsan sağlığı ve ülke gelişimimizde başta doktorlarımız olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımız önemli görevler üstlenmişlerdir.  Ülkemizin dört bir yanında karşılaştıkları tüm güçlüklere rağmen, mesleklerinin icrasında üstün gayret gösteren tüm sağlık çalışanlarımız gurur kaynağımızdır.

İnsanı yaşatmayı ve insanın acısını azaltmayı, insanlığa daha nitelikli bir yaşam sunmayı amaç edinen, insan hayatının değerinden ödün vermeden çalışan ve bu kutsal, saygın mesleği sonsuz sabır ve üstün gayret ile icra eden doktorlarımızın ve tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını içtenlikle kutlar, başarılı çalışmalarının devamını dilerim.

 

 

 

 

Yorumlar (0)