CHP'li Gündoğdu: 'İzmir'de acıları paylaşıyor, umutlara ortak oluyoruz'

30 Ekim 2020 Cuma günü öğle saatlerinde merkez üssü İzmir Seferihisar olan bir deprem meydana gelmiştir.

Vekil Haberleri 02.11.2020, 13:52 02.11.2020, 13:54
CHP'li Gündoğdu: 'İzmir'de acıları paylaşıyor, umutlara ortak oluyoruz'

Deprem nedeniyle yaşamını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralılara acil şifalar diliyoruz.

İzmir’de yaşananları yerinde tespit etmek, acıları paylaşmak, vatandaşlarımıza her konuda destek olmak amacıyla depremin hemen ardından CHP Genel Merkezi’nin görevlendirilmesiyle deprem bölgesine ulaştık.

Partimizin görevlendirmesiyle 8 genel başkan yardımcımız ve 91 milletvekili arkadaşımızla birlikte afeti yaşayanlarla birlikte olup dertlerini, acılarını paylaşarak, acil ihtiyaçlarının karşılanması konusunda destek olmaya devam ediyoruz.

Afet bölgesinde vatandaşlarımızın acısına, gözyaşına ortak olurken diğer yandan da arama kurtarma çalışmalarının koordinasyonuna destek olarak acıları hafifletmeye çalışıyoruz.

Bu konuda özellikle Bayraklı ve Büyükşehir belediyelerimizin sınırsız katkılarına, personelinin yoğun gayretine minnettarız.

Afet bölgelerinde her enkazın başında milletvekillerimizle birlikte afet yönetimi ve koordinasyonunun sağlanması, hızlı ve tedbirli hareket edilmesi için titizlikle gece gündüz çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Saatler, günler sonra enkaz altından sağ çıkarılan canlarımız bizlere güç, kuvvet ve umut veriyor.

Can siper hane görev yapan arama kurtarma ekiplerimize sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Milletvekillerimizle gruplara ayrılarak, çadırlarda geçici barınma sağlanan vatandaşlarımızı ziyaret ederek onlarla birlikte oluyor, onların acılarını paylaşıp, sorunlarını gidermeye çalışıyoruz.

Biliyoruz ki;

Can alan deprem değil, merhametsiz ve rantçı düzenin yarattığı bilimsel verileri görmezden gelen kuralsız ve plansız yapılan binalar ve yapılaşmalardır.

Artık bu millet, rantçı ve kuralsız politikaların ağır bedellerini ödemekten bıktı, usandı…

Önce acılarımızı paylaşacağız, yaralarımızı saracağız, sonra da ihmali olan sorumluların ortaya çıkarılmasını sağlayacağız ve bir daha benzer acıların yaşanmaması için tedbirler alacağız, alınmasını sağlayacağız.

Geçmiş olsun İzmir, geçmiş olsun Türkiye…

Yorumlar (0)