CHP'Lİ Durmaz; Demokrasiyi Yeniden Kurmak İçin, Millet İçin Destek İstedi!

CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Tokat Milletvekili Adayları ve Tokat Örgütü seçim çalışmalarına hızlı başladı. 24 Haziran’a kadar yoğun bir tempoyla çalışacak olan adaylar, tanıtım toplantısı sonrası Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret etti. /

Vekil Haberleri 27.05.2018, 11:30 27.05.2018, 11:30
CHP'Lİ Durmaz; Demokrasiyi Yeniden Kurmak İçin, Millet İçin Destek İstedi!

Tokat Milletvekili  Kadim Durmaz, CHP Tokat İl Başkanı ve Tokat Milletvekili adayları; Hasan Efe Uyar, Çağdaş Kurtgöz, Duran Belene ve Gülperi Coşar, Eğitim-İş, Eğitimsen, TEMA Vakfı, Ticaret Borsası, Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kooperatifi, Ziraat Odası, Muhtarlar Derneği, Emekliler Derneği, Muharip Gaziler Derneği ve Türkiye Gazi Şehit Dul ve Yetimler Derneği, Umumi Servis Araçları Odası, Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret ettiler.

CHP’Lİ Durmaz; Demokrasiyi Yeniden Kurmak İçin, Millet İçin Destek İstedi!

STK temsilcileriyle bir araya gelen adaylar, parlamenter demokrasinin sivil toplum için öneminden söz etti. 24 Haziran seçimlerinde sivil toplumun desteğini isteyen adaylar, aydınlık bir Türkiye için hep birlikte mücadele etmenin gerekliliğini vurguladı.

Milletvekilliği görevini yürüttüğü süre boyunca STK’ lar ile sürekli iletişim içinde olan ve STK’ların görüşlerini TBMM de daima temsil eden Kadim Durmaz, “sivil toplumun, özgürlüklerin ve Cumhuriyetin teminatı demokrasidir. Demokrasi olmadan ekonomi de olmaz, özgürlükler de olmaz. 24 Haziran’da demokrasiyi yeniden kurmak için, Türkiye’nin refahı için, üretim için, eşitlik, hukuk ve adalet için, Millet için yetki istiyoruz, destek istiyoruz. ”dedi.

 STK’ların çalışmaları ve sorunları hakkında bilgi alan Durmaz, sivil toplum kuruluşları ile TBMM’deki seçilmiş temsilcilerin işbirliği içerisinde çalışmasının Tokat için çok önemli olduğunu vurgulayarak: “Tokat Milletvekili olarak sivil toplum kuruluşlarımızla her zaman birlikte hareket ediyoruz. Onların ihtiyaç ve beklentilerini gücümüz ölçüsünde ülke gündemine taşıyoruz. Yine bireyse çabalarımızla zaman zaman bu kuruluşlarımızın sorunlarına çare bulmaya da çalışıyoruz. Tokat’ın bir evladı olarak, halkımıza hizmet sunan, toplumsal birlik ve beraberliğimize katkıda bulunan tüm STK’larımızın yanında olacağız. Hepimiz Tokat için çalışıyoruz ve birlikteliğimizi ne kadar sıkı tutarsak daha iyi işler başaracağımıza inanıyorum” dedi.

Yorumlar (0)