CHP'li Çakırözer'den Saadet Partisi ve İyi Parti stantlarına ziyaret:24 Haziran'da hep birlikte kazanacağız

Eskişehir'de partisinin ittifak grubunda yer alan Saadet Partisi ve İYİ Parti seçim stantlarını da ziyaret eden Çakırözer, stantlarda görevli partililere başarılar diledi.

Vekil Haberleri 04.06.2018, 13:50 04.06.2018, 13:50
CHP'li Çakırözer'den Saadet Partisi ve İyi Parti stantlarına ziyaret:24 Haziran'da hep birlikte kazanacağız

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer partisinin Doktorlar Caddesi, Hamamyolu ve Adalar’da açılan seçim stantlarını ziyaret etti, stantlara gelen yurttaşlara partisinin vaatlerini anlattı. Partisinin ittifak grubunda yer alan Saadet Partisi ve İYİ Parti seçim stantlarını da ziyaret eden Çakırözer, stantlarda görevli partililere başarılar diledi.

DEMOKRASİYİ YENİDEN HAKİM KILACAĞIZ

CHP’li Çakırözer partisinin seçim stantlarını ziyaret ederek, stantlarda yurttaşları dinledi, partisinin vaatlerini seçim stantlarında anlattı. Partisine ve Cumhurbaşkanı adayları Muharrem İnce’ye destek isteyen Çakırözer, “24 Haziran’da gerçekleşecek olan seçimlerde bizler vereceğimiz oylarla ülkemizin geleceğini belirleyeceğiz. Bu tarih ülkemizin geleceği için çok kritik bir tarih. 24 Haziran’da iktidar olacak ve Türkiye’yi yeniden hak, hukuk ülkesi yapacağız. Bu ülkede tam demokrasiyi hakim kılacağız. 24 Haziran’da hep birlikte kazanacağız” dedi.

SAADET ve İYİ PARTİ STANTLARINA ZİYARET

Saadet Partisi ve İYİ Parti stantlarını da ziyaret eden Çakırözer, stantlarda görevli Saadet ve İYİ partili yurttaşlara başarılar diledi.Çakırözer, 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde demokrasi mücadelelerinin ortak olduğunu vurguladı.

Yorumlar (0)