CHP'Lİ AHMET AKIN ADIM ADIM TÜRKİYE'Yİ DOLAŞIYOR

CHP Balıkesir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Ahmet Akın, CHP Seçim Miting ve Toplantıları Komitesi çalışmaları kapsamında adım adım Türkiye’yi dolaşıyor. Seçim çalışları için her gün başka bir ilde olan Ahmet Akın, “Mart’ın sonunda baharı getireceğiz” dedi.

Vekil Haberleri 01.03.2019, 12:00 01.03.2019, 12:00
CHP'Lİ AHMET AKIN ADIM ADIM TÜRKİYE'Yİ DOLAŞIYOR

CHP Balıkesir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Ahmet Akın, CHP Seçim Miting ve Toplantıları Komitesi çalışmaları kapsamında adım adım Türkiye’yi dolaşıyor. Seçim çalışları için her gün başka bir ilde olan Ahmet Akın,  “Mart’ın sonunda baharı getireceğiz” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun görevlendirmesiyle seçim miting ve toplantıları komitesi çalışmalarını sürdüren Ahmet Akın, Bursa ve Uşak’ta Kılıçdaroğlu’nun büyük ve yoğun bir ilgi gördüğünü söyledi.

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Bursa ve Uşak’ta düzenlenen miting ve toplantılarını değerlendirdi. Bursa Kestel’de, Gürsu’da, Osmangazi’de Millet İttifakı’nın CHP’li adaylarına destek istemek için düzenlenen toplantıların kalabalık ve coşkulu geçtiğini anlatan Ahmet Akın, STK temsilcileri, esnaf odaları, muhtarlar ve iş insanları ile bir araya gelindiğini dile getirdi. Ahmet Akın şu bilgileri verdi:

“Mart’ın sonu bahar. Sayın Genel Başkanımızın Bursa ve Uşak’ta gerçekleştirdiği toplantılarda bunu somut olarak gördük. Yoğun ilgi ve coşkulu kalabalıklar belediye başkan adaylarımızın kazanacağının göstergesi olarak yorumluyorum. İnsanlarımız kendilerine dokunan, projeleri olan belediye başkanlarımızın hizmetini bekliyorlar. Geçmişte mevcut iktidar partisine oy vermiş olan kardeşlerimiz, abilerimiz, ablalarımız var. Ama artık değişen çok şey var. Artık ‘oylar cepte değil’. Bu yerel seçimde halkımız ders verecek. Şımaran iktidar ve kibir abidelerine halkımız sandıkta ders verecek. Halkımız ile birlikte Mart’ın sonunda baharı getireceğiz.”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 31 Mart'a kadar Balıkesir, İstanbul, Ankara olmak üzere toplam 20 ilde seçim çalışması yapacağı bilgisini veren Ahmet Akın, İYİ Parti ile yapılan iş birliği çerçevesinde hazırlanan miting programında, CHP'nin bu seçimlerde büyük önem verdiği ve oy durumunun kritik olduğu illere ağırlık verildiğini ifade etti.

 

Image URL (USE THIS TAG IN Ad Manager ONLY):https://ad.doubleclick.net/ddm/ad/N1594044.5223736GAZETEKRITIK/B31623289.390707555;sz=600x90;dc_sdk_apis=[APIFRAMEWORKS];dc_omid_p=[OMIDPARTNER];dc_tdv=1Click-Through URL (USE THIS TAG IN Ad Manager ONLY):https://ad.doubleclick.net/ddm/jump/N1594044.5223736GAZETEKRITIK/B31623289.390707555;sz=600x90;dc_sdk_apis=[APIFRAMEWORKS];dc_omid_p=[OMIDPARTNER];dc_tdv=1
Yorumlar (0)