CHP'li Sümer:Anneler günü kutlu olsun

CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer, Anneler günü vesilesi ile bir mesaj yayımladı.

Vekil Haberleri 11.05.2019, 12:01
CHP'li Sümer:Anneler günü kutlu olsun

CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer, Anneler günü vesilesi ile bir mesaj yayımladı.


İşte Sümer'in o mesajı:

Dünyanın en güzel ve en masum duygusu hiç şüphesiz anneliktir.

Anneler, taşıdıkları büyük sorumlukla çocuklarının geleceği için hiç yılmadan ve usanmadan sonsuz sevgi, hoşgörü ve şefkatle çalışırlar.

Annelerimiz yüreğinde hiç bitmeyen engin sevgisi ve başka hiçbir varlıkta bulunmayan sonsuz sabrı ile sadece anneler gününde değil, hayatımızın her gününde sevgiyi, ilgili hak etmektedir ve her biri baş tacımızdır.

Hayattaki ilk öğretmenimiz, ilk arkadaşımız ve karşılık beklemeden fedakarca bize emek veren annelerimize borcumuzu asla ödeyemeyiz.

Ülkemizin ilerlemesi, gelişmesi ve çağdaşlaşması yolunda da annelerimizin önemi çok büyüktür. Ancak, iş bulamadığı için çocuklarını yatağa aç yatırmak, genç yaşta çocuklarını toprağa vermek zorunda kalan annelerin yaşadığı zorlukları da hiçbir acı tarif edemez.

Anneler olmadan, sosyal ve toplumsal barıştan söz etmek de mümkün değildir. Annelerin aynı zamanda bir kadın olarak politikada, iş yaşamında, ekonomide yani bütün toplumsal alanlarda daha etkin olması en büyük dileğimdir.

Bütün bu gerçeklerin ışığında, bizler de annelerimizin bize verdiği emeğin karşılığını dürüst, ilkeli ve halkımız ile ülkemizin geleceği için yılmadan çalışan yararlı birer birey olarak ödemeli ve aynı değer ve ilkeleri kendi çocuklarımıza aktarmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle, ülkemizin birliği ve bütünlüğü uğruna verilen mücadelelerde evlatlarını vatan toprağına emanet eden annelerimiz başta olmak üzere; hayatımızın her anını anlamlı kılan, sevgilerin en yücesine layık olan, sevgiyi ve fedakarlığı bizlere öğreten tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, en içten saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

Yorumlar (0)