CHP'li Gündoğdu: Aş,iş yoksa tencere kaynamıyorsa bu hükümet yolcudur

CHP Genel Merkezi’nin planlaması doğrultusunda, Covid-19 salgınının toplumun değişik kesimlerine etkilerini yerinde tespit etmek ve çözüm önerileri konusunda karşılıklı çalışmalar yapmak üzere başlattığımız saha çalışmaları devam etmektedir.

Vekil Haberleri 23.10.2020, 13:19 23.10.2020, 13:30
CHP'li Gündoğdu: Aş,iş yoksa tencere kaynamıyorsa bu hükümet yolcudur

Eylül ayında yaptığımız çalışmalarla Pandemi nedeniyle en çok etkilen sektörlerden olan küçük esnafımızın ve özellikle de yüz yüze eğitimin tam olarak başlayamaması nedeniyle zor durumda kalan sektörlerin sorunları yerinde tespit edilmiş olup, sorunlar Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu tarafından ülke gündemine taşınmış, çözüm önerileri açıklanmıştır.

Ekim ayı içerisinde ise, Covid-19 salgınının Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmelere (KOBİ) ve çalışanlarına etkilerini tespit etmek amacıyla 81 ilimizi kapsayan çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Bu doğrultuda,

Genel Merkezimiz tarafından Kırklareli ilimize ilave olarak görevlendirildiğim Edirne’de, Edirne Milletvekilimiz Okan Gaytancıoğlu ile birlikte 22.Ekim.2020 tarihinde Edirne İl Başkanlığımızı ziyaret ederek İl Başkanımız Fevzi Pekcanlı ve örgütümüzle birlikte basın toplantısı gerçekleştirdik.

Ardından Edirne Milletvekilimiz Okan Gaytancıoğlu ve Edirne İl Başkanımızla birlikte Edirne Belediyesi’ni, Sanayi ve Ticaret Odası’nı ve Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeleri (KOBİ) ziyaret ederek; işletmelerin ve çalışanların sorunlarını yerinde tespit edip, beklentilerini, sorunların çözümü için önerilerini alarak çözüm önerilerimizi anlattık.

Ülkemizde; üretim, istihdam ve ihracatın bel kemiği olan KOBİ’lerimizin salgın nedeniyle zararlarının telafi edilerek, üretim, istihdam ve yatırım imkanlarının artırılması konusunda karşılıklı çalışmalarımız devam edecektir. Saygılarımla.

HER YERDE, HER ZAMAN, HERKES İÇİN CHP…

Yorumlar (0)