ÇETİN ARIK, "İMAMOĞLU KAZANACAK, HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK"

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, 23 Haziran tarihinde yapılacak İstanbul seçimleri için yoğun mesai yapıyor.

Vekil Haberleri 11.06.2019, 11:06
ÇETİN ARIK, "İMAMOĞLU KAZANACAK, HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK"

İstanbul’un seçilmiş Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun mazbatasının gasp edildiğini belirten Arık, 23 Haziran’da yeniden İmamoğlu’nun seçileceğini belirterek, “Yeniden demokrasi kazanacak, yeniden İmamoğlu kazanacak. Hak yerini bulacak, her şey çok güzel olacak” dedi.

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, İstanbul’daki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İstanbulluların iradesinin gasp edildiğini, millet iradesine YSK eli ile darbe yapıldığını ifade eden Arık, 23 Haziran’da adaletin yerini bulacağını söyledi. İmamoğlu’nun yeniden seçileceğini belirten Arık, “Yeniden demokrasi kazanacak, yeniden İmamoğlu kazanacak. Hak yerini bulacak, her şey çok güzel olacak” dedi.

Cumhur ittifakının beka söyleminin başarıya ulaşmamasının ardından 23 Haziran seçimleri öncesinde yeni yalan ve iftiralara yönelmelerine neden olduğunu belirten Arık, “Ne yaparlarsa yapsınlar boşa… Söyledikleri yalanlar, attıkları iftiralar bir bir ortaya çıkıyor. Halkımız bunların gerçek yüzlerini görüyor” diye konuştu.

Yalan ve iftiraların ellerine yüzlerine bulaştığını belirten Arık, açıklamalarını şöyle sürdürdü: “İstanbul seçimleri Türkiye’de bazı kişilerin kimyasını bozdu. ‘Keşke Yunan Kazansaydı’ diyenlerin cenazesinde saf tutanlarla aynı safta yer aldığını unutanlar; İstanbul’da mitil atma hayaliyle yola çıkıp, Diyarbakır’da ‘Kürdistan’ diyerek oy devşirmeye çalışanların, ‘Gölge etme başka ihsan istemez’ talimatıyla İstanbul’a ayak basamayanlar; İstanbul’un seçilmiş belediye başkanının yeniden seçilmemesi için yalan üstüne yalan söylüyorlar. Biliyoruz ki onların derdi; Türkiye’nin yandaşa peşkeş çekilen haklarını kurtarmak, israf düzenine son vermek değil. Onlar bu peşkeşken kendilerine de bir pay düşer mi diye bekliyorlar. 

Biliyoruz ki onlar halktan yana değil, onlar halka tepeden bakan kibir abidelerinin, kul hakkıyla sürdürdükleri saltanatından yana… Onlar iş isteyen vatandaşa hakaret eden, korumalarına dövdüren zihniyetten yana… Ama yağma yok, ‘Keşke Yunan kazansaydı’ diyenler değil, ‘Geldikleri gibi giderler’ diyen ve bu uğurda canlarını ortaya koyanlar kazanacak. İstanbul kazanacak, Türkiye Kazanacak, İmamoğlu kazanacak! Herşey çok güzel olacak!”

Seçim yeri İstanbul olan Kayserililere de seslenen Arık, 23 Haziran tarihinde İstanbul’da olmalarını ve demokrasiye, milletin iradesine sahip çıkmalarını istedi.

Yorumlar (0)