Ayhan Barut'tan yeni yasama dönemi açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Ayhan Barut, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin yeni yasa döneminde de halkın sorunlarına çözüm üretmek için var gücüyle çalışmayı sürdüreceklerini bildirdi.

Vekil Haberleri 30.09.2019, 15:09 30.09.2019, 15:11
Ayhan Barut'tan yeni yasama dönemi açıklaması

AKP iktidarının Türkiye'yi uçuruma sürüklediğini anlatan Barut, ""Sorun çok, yükümüz ağır ama güzel bir gelecek için daha çok çalışacağız. Yeni yasama döneminde de Meclis'te halkımızın sesi soluğu olmayı sürdüreceğiz" dedi. 

"MÜCADELEMİZ SÜRECEK"

1 Ekim'de TBMM'nin yeni yasama döneminin başlayacağını anımsatan CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, "Ülkemizin kurucusu ve kurtarıcısı Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu TBMM'de görev yapmaktan büyük bir gurur, heyecan ve mutluluk duyuyoruz. Her ne kadar bu Yüce Meclis'in yetkileri kısıtlansa ve öne kesilmek istense de herkesin sesi soluğu olmayı, çağdaş ve aydınlık bir Türkiye mücadelemizi sürdüreceğiz. Güzel ülkemizde hak, hukuk ve adaletin tesisi için var gücümüzle çalışacağız. Kapımız herkese açık. Toplumun her kesimi ile birlikte güzel bir dönem geçireceğiz" diye konuştu. 

"ÜLKEMİZİ AKP KARANLIĞINDAN KURTARACAĞIZ"

Türkiye'nin onca yokluk ve yoksunluğa karşın destansı bir kurtuluş mücadelesiyle kurulduğunu ifade eden Ayhan Barut, şunları kaydetti:
"Ulusal Kurtuluş Mücadelemizin hemen ardından başlayan atılımlara Türkiye üreten bir ülke haline getirilmişti. Aynı anlayışla ülkemiz ancak Cumhuriyet dönemindeki gibi üretimle ayağa kalkabilecektir. 17 yıldır ülkeyi yönetenler memleketin neyi varsa hepsini satmış, ülkemizi derin bir uçuruma sürüklemiştir. Ülkemizin ihtiyacı emeğin, emekçinin, üretenin dostu olan Cumhuriyet Halk Partisi'nin iktidara gelmesidir. Halkımızın desteğiyle Türkiye’yi mutlaka ayağa kaldıracağız. Üreten cezalandırılmayacak, üreten herkes kazanacak ve ülkemiz kalkınacak. Böylelikle Türkiye'miz kazanacak, hep birlikte kazanacağız. Meclis'in yeni döneminde de atama bekleyenlerin, KHK ile ihraç edilenlerin, üretenlerin, Emeklilikte Yaşa Takılanlar'ın, esnafından çiftçisine, emeklisinden kamu emekçisine, işsizlerden öğrencilere, kadınlardan engellilere toplumun tüm kesimlerinin sesi olmayı sürdüreceğiz. Birlik, beraberlik ve dayanışma ruhuyla Türkiye'yi AKP karanlığından kurtarıp aydınlık bir geleceğe taşıyacağız." 

Yorumlar (0)