Gazete Kritik Spor Boey-Galatasaray Transferinde Kırgınlık Nedeni Ortaya Çıktı

Boey-Galatasaray Transferinde Kırgınlık Nedeni Ortaya Çıktı

Galatasaray, eski sağ bek Sacha Boey’i yeniden kadrosuna katmak istiyor; ancak Boey, kulübe karşı yaşadığı kırgınlık ve yıllık 4-5 milyon euro talebi nedeniyle kararsız. Yönetim, oyuncuyu ikna etmek için prim ve ücret konularını masaya yatırıyor.

Galatasaray, savunmasını güçlendirmek için eski sağ beki Sacha Boey’i yeniden kadroya katmak istiyor. Ancak Fransız oyuncunun sarı-kırmızılı kulübe karşı kırgınlığı ve mali talepleri, transferi düşündüğünden daha çetrefilli hâle getirdi.

Trendyol Süper Lig’de Gaziantep FK galibiyetiyle sezona başlayan Galatasaray, Bayern Münih ile yapılan görüşmelerde Boey’in bonservis bedelini 10 milyon euroya kadar düşürmeyi başardı. Fakat Haziran 2023’te kendisine söz verilen fakat ödenmeyen şampiyonluk primi, Boey’in kulübe karşı duygusal bir kırgınlık yaşamasına sebep oldu. Bu nedenle 24 yaşındaki oyuncu, Galatasaray’a dönmekte kararsız.

Boey’in geri dönüşü için yıllık 4-5 milyon euro talep ettiği, İngiltere ve Fransa’dan da teklifler aldığı belirtiliyor. Teknik direktör Okan Buruk’un kadroda görmek istediği Boey için yönetim, prim ve ücret konularını masaya yatırarak oyuncuyu ikna etmeye çalışıyor. Ancak iki yıl önceki kırgınlığın hâlâ etkili olduğu belirtiliyor.

Transfer sürecinin önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *