Gazete Kritik Siyaset Özgür Özel, Uğur Mumcu'yu 33. yılında andı; karanlıklara karşı aydınlık vurgusu yaptı

Özgür Özel, Uğur Mumcu'yu 33. yılında andı; karanlıklara karşı aydınlık vurgusu yaptı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, gazeteci Uğur Mumcu'yu katledilişinin 33. yılında anarak, karanlıkları aşacaklarını ve ülkeyi aydınlık yarınlara taşıyacaklarını vurguladı. Mumcu'nun kaleminin toplum için önemine dikkat çekti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, katledilişinin 33'üncü yılında gazeteci Uğur Mumcu’yu anarak, "O tuğla çekilecek, o duvar yıkılacak; bu ülkeyi derin karanlıklardan arınmış aydınlık yarınlarına mutlaka kavuşturacağız" dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla katledilişinin 33. yılında gazeteci Uğur Mumcu’yu andı. Özel, şunları kaydetti:

"Kalemiyle karanlığın üzerine yürüyen, gazeteci ve yazar Uğur Mumcu’yu katledilişinin 33. yılında saygı ve özlemle anıyorum. O tuğla çekilecek, o duvar yıkılacak; bu ülkeyi derin karanlıklardan arınmış aydınlık yarınlarına mutlaka kavuşturacağız."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *