Özgür Özel: Hedef 2023 diyenleri de o hedefin ne olduğunu da biliyoruz!

Gazetekritik'te Kritik Sorular programına konuk olan CHP Grup Sözcüsü Özgür Özel olası erken seçim ve 2023 için su ifadeleri kullandı''

SİYASET 03.06.2020, 19:01 04.06.2020, 11:49
Özgür Özel: Hedef 2023 diyenleri de o hedefin ne olduğunu da biliyoruz!

 CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, konuk olduğu Kritik Sorular programında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Özgür Özel'in konuşmasından satır başları;

100. YILA YAKIŞIR BİR YÖNTEM İÇİN GÖREV SİZİN

GAZETEKRİTİK - ''Seçim 50+1'lik bir sistem, bir bir biriktireceğiz belkide bu bir oy bize seçimi kazandıracak Seçim gününde yapılırsa Haziran 2023'te, erken yapılırsa ne zaman olursa olsun bu seçimle belirlenecek olan yönetim Cumhuriyetin 100. yılına gidecek. Hedef 2023 diyenleri de biliyoruz, o hedefin ne olduğunu da iyi biliyoruz. Hedef 2023 cumhuriyetin kurucu kadrolarıyla husumeti olanların hedefi olamaz.Cumhuriyetin kurucu kadrolarına ağır eleştiriler yöneltenlerin, tek adamlık eleştiriler yapanların, T.C kuranları ve demokrasiye getirenleri şeytanlaştıranları,CHP'yi camiler üzerinden iftiralarla köşeye sıkıştırmaya çalışanların hedefi cumhuriyetin 100. yılı olamaz. Cumhuriyetin 100. yılının hedefi; Atatürk'ün yattığı yerden baktığından işte benim cumhurbaşkanım işte benim cumhuriyetimin 100. yılı dedirtecek kadrolarla mümkün. Cumhuriyetin 100. yılı gelirken bu yolları hep beraber toplayacağız. Atatürk sevdalıları, cumhuriyet sevdalıları 100. yılına yakışır bir yönetim için görev sizin.''

''TÜRKİYE UTANÇ VERİCİ YÖNTEMDEN VAZGEÇMELİ''

Türkiye'de sokak ekonomisinden geçinen 5 buçuk milyon insan var, bunun üstüne evlere temizliğe giden 1 milyon kadınlar var 6 buçuk milyon insan güvence verilmeden evde kal denilerek aç bırakıldı.

Bu insanlara evde kal diyince aç kal dedik. Bu insanlar sokaklarda çalımaya devam etti, işçi servisleri çalıştı, fabrikalar çalıştı bu şu demek; parası olan imkanı olan veya devletin imkan tanıdıkları ayrıcalılıklar evde kaldı ama madenciler,sokakta çalışanlar, gündelikçiler bu süreçte çalıştılar. Hastalanırsan hastalanırsın iyileşirsen bizim sürü bağışıklığımıza dahil olursun .Ölürsen öl evdeki kalan sağlar bize yeter! Türkiye bu utanç verici yöntemden vazgeçmeli!

''FAHRETTİN ALTUN'DAN KORKAN ONDAN BİN BETER OLSUN''

Engin Özkoç ve kendisi için gönderilen fezlekeye için şu ifadeleri kullandı; Fahrettin Altun'dan korkan bin beter olsun. Sen Türkiye'nin Cumhurbaşkanının iletişim danışmanı olacaksın bu kadar önemli bir kamu kurumunu sana emanet etmiş olacaklar senin Cumhurbaşkanın Emeklilikte Yaşa Takılanlar'a (EYT) bunlar çift dikiş isityor iki maaş istiyorlar diyecek çift dikiş yok öyle diyecek Fahrettin Altun'un kendisi üç maaş alacak hanımı iki maaş alacak beş maaş. Kendisi bir iletişim başkanlığından maaş alıyor hanımefendi Marmara Üniversitesi'nden maaş alıyor ama hanımefendi Türk Hava Yolları'nda kendisi bir başka şirkette beş tane maaşı alıyor. 

Yorumlar (0)