reklam
Gazete Kritik Siyaset Oğuz Kaan Salıcı'dan CHP'ye polis girmesine sert tepki

Oğuz Kaan Salıcı'dan CHP'ye polis girmesine sert tepki

CHP İstanbul Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı, polis müdahalesini "ölçüsüzlük, akıl tutulması ve tarihi bir leke" olarak nitelendirerek, CHP Genel Merkezi’ne yapılan bu müdahaleyi kesinlikle kabul edilemez buldu.

CHP İstanbul Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı, CHP Genel Merkezi'ne polis müdahalesine ilişkin, "CHP Genel Merkezi’ne kolluk gücünün girmesi ölçüsüzlüktür, akıl tutulmasıdır, tarihi bir lekedir, kabul edilemez"  ifadesini kullandı.

CHP İstanbul Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, CHP Genel Merkezi'ne polis müdahalesine tepki gösterdi. Salıcı, "CHP Genel Merkezi’ne kolluk gücünün girmesi ölçüsüzlüktür, akıl tutulmasıdır, tarihi bir lekedir, kabul edilemez" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *