Kılıçdaroğlu'na yapılan tehdide mevcut vekillerden ilk tepki Aykut Erdoğdu'dan geldi!

Alaattin Çakıcı, Kılıçdaroğlu hakkında yazdığı mektupta, ‘gafil muhbir,’onur yoksunu’, ‘dürzü’, ‘vatan hainlerine köpeklik yapıyorsun’ dedi. Kılıçdaroğlu'na yapılan bu tehdit ve hakaret dolu sözlere mevcut vekillerden ilk tepki Aykut Erdoğdu'dan geldi.

SİYASET 17.11.2020, 21:02 17.11.2020, 21:33
Kılıçdaroğlu'na yapılan tehdide mevcut vekillerden ilk tepki Aykut Erdoğdu'dan geldi!

Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik tehdit ve hakaretlere mevcut vekillerden ilk tepki CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'dan geldi.

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı'nın CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yaptığı tehdide '' Kurumsal olarak CHP Genel Başkanı Mustafa Kemal Atatürk’ün halefidir... Kişisel olarak bizim için baba/ata figürüdür... Saçının telini sakınırız.. Dahili veya harici bedbahtlarımız olursa gözümüzü budaktan sakınmayız...'' diyerek tepki gösterdi.

Diğer bir tweetinde ise şunları paylaştı:

Bir mafya bozuntusu CHP Genel Başkanı’nı ağza alınmayacak hakaretlerle tehdit ediyor ve devlet çaresizce izliyorsa devlet çökmüş demektir... Bu tehdit bizden önce Erdoğan ve Soylu’ya yapıldı... İş başa düşerse biz kendimizi koruruz... Devlet çökmüşse kurduğumuz devleti de koruruz

Yorumlar (0)