reklam
Gazete Kritik Siyaset İnan Güney’den Duygusal Paylaşım: “Beyoğlu, vicdanlıdır, haysiyetlidir, adildir”

İnan Güney’den Duygusal Paylaşım: “Beyoğlu, vicdanlıdır, haysiyetlidir, adildir”

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney dahil 44 kişi gözaltına alındı. Güney, gözaltı öncesinde sosyal medyada aile fotoğrafı paylaşarak hizmet vurgusu yaptı ve iftiralarla suçlandığını belirtti.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney’in de aralarında bulunduğu 44 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Güney, sabah saatlerinde evinde yapılan aramanın ardından gözaltına alındı.

Gözaltı öncesi, Güney sosyal medya hesabından ailesiyle birlikte çekildiği bir fotoğrafı paylaştı. Paylaşımında, yaşanan sürece ilişkin duygularını ve Beyoğlu’na hizmet vurgusunu dile getirdi:

"Polis arkadaşlar kapıda beni beklerken, gözaltına alınmadan önce, eşim Ayşen, kızlarım ve can dostumuzla birlikte bir fotoğraf çekildik. 31 Mart 2024'te edebimizle, 30 yıllık kibri yendik. Babamın zamanında işçisi olduğu Beyoğlu Belediyesi'ne başkan seçilmek, hayatımın bana bahşettiği en büyük gurur oldu.
Beyoğlu'nun hakkı bize emanet diyerek hizmete başladık. Komşularımıza layık olmak için çok çalıştık. Beyoğlu Belediyesi’ni tüm saygın araştırmalarda, ilçeler arasında memnuniyetin en üstte olduğu belediye yaptık.
Sevgili komşularım, hayatım Beyoğlu'nda geçti, hepiniz beni tanıyorsunuz. Gözaltında olma sebebimin çirkin iftiralar olduğunu biliyorsunuz. Hesabını veremeyeceğimiz tek bir işimiz olmadı, olmaz. Beyoğlu, vicdanlıdır, haysiyetlidir, adildir. İnan Güney, Beyoğlu'na emanettir."

Güney’in paylaşımı, hem siyasi çevreler hem de vatandaşlar tarafından ilgiyle takip edildi. Fotoğraf ve mesaj, özellikle Beyoğlu’nda yaşayan vatandaşlar arasında sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *