CHP’Lİ GENÇLER CAN DOSTLAR İÇİN HAREKETE GEÇTİ

Ülkemiz genelinde olduğu gibi İlçemizde de dondurucu soğuk havanın etkili olduğu bu günlerde CHP İlçe Örgütü sokakta yaşayan can dostları unutmadı.

SİYASET 12.02.2022, 12:10
CHP’Lİ GENÇLER CAN DOSTLAR İÇİN HAREKETE GEÇTİ

CHP Kuşadası İlçe yöneticisi Serhan Cellat, Kadın Kolları yönetiminden Banu Ozan Karaaslan, Nilgün Yeşilçimen, Nermin Gülşen, Gençlik Kollarından Gürcan Bardakçı ve Ali Toygar Gönençayoğlu, farkındalık yaratmak adına “Sokak Hayvanlarını” besleme projesi gerçekleştirdiler. Dondurucu soğukla birlikte yaşamları zorlaşan ve yiyecek bulmakta güçlük çeken sokak hayvanları için seferber olan ekip , Ege Sokak Hayvanları Derneği Başkanı İskender Avcı ve ortaokul çağındaki yaklaşık 7 hayvansever öğrenciyi de projeye dahil etti.

Projeye katılan Ege Sokak Hayvanları Derneği Başkanı İskender Avcı:  “Amaç çocuklarımıza hayvan sevgisini aşılamak ve bilinçlendirmek. Soğuk kış günlerinde yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarımızı beslemek. Soğuk havanın etkili olduğu bu günlerde, yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için vatandaşlarımızdan da beklentimiz,  evlerinin önüne bir kap mama ve su koyarak bu konuda hassasiyet göstermeleridir” dedi.

CHP Kuşadası İlçe yöneticisi Serhan Cellat  ise “Yaylaköy, Kirazlı, Soğucak , Karaova ve Adagöl civarında onlarca sokak hayvanına kilolarca mama ile besleme yaptık. Projemiz gücümüz yettiğince devam edecek. Bize bu konuda destek olan herkese teşekkür ederiz” dedi.

Yorumlar (0)