reklam
Gazete Kritik Siyaset CHP’den Yaz Çıkarması: Türkiye 4 Hafta CHP’yle Buluşacak!

CHP’den Yaz Çıkarması: Türkiye 4 Hafta CHP’yle Buluşacak!

CHP'li milletvekilleri, ağustos ayı boyunca 21 ilde saha çalışması yapacak. 109 vekil, yarın 25 ekip halinde sahaya inecek ve halkı bilgilendirme amaçlı organizasyonlar gerçekleştirecek. Her hafta il raporları sunulacak.

CHP’li milletvekilleri, ağustos ayı boyunca gerçekleştirecekleri saha çalışmaları kapsamında yarın 25 ayrı ekip halinde 21 ilde sahaya iniyor.

TBMM’nin çalışmalarına ara vermesinin ardından CHP’li milletvekillerinin yaz takvimi belli oldu. Bu kapsamda CHP Grup Başkanvekillerinin imzasıyla milletvekillerine iletilen “Ağustos Ayı Çalışma Programı”na göre CHP’nin 137 milletvekili, ağustos ayının dört haftası boyunca 81 ilde görevlendirildi.

Ağustos ayı saha çalışmalarının ilki, yarın başlayacak. Buna göre CHP’nin 109 milletvekili yarın 25 ekip halinde 21 ilde sahada olacak. CHP’li milletvekillerinin yarın saha olacakları iller şöyle:

“Adana, Ağrı, Aksaray, Amasya, Ankara, Ardahan, Bayburt, Bilecik, Bolu, Bursa, Çorum, Edirne, Erzincan, Gümüşhane, Iğdır, Kilis, Osmaniye, Ordu, Sakarya, Tunceli, Van.”

Programa göre milletvekilleri il örgütleriyle ortak gerçekleştirecekleri çalışmalar kapsamında; Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi'nin hükümet programı çalışmalarına, devam eden parti programı çalışmalarına ve CHP’li belediyelere yönelik olarak düzenlenen operasyonlar hakkında vatandaşların doğru bilgilendirilmesine katkı sağlamak üzere planlı çalışmalar yürütecek.

Ay boyunca her haftanın salı, çarşamba ve perşembe günleri görevlendirildikleri illerde saha çalışması yapacak olan milletvekilleri, her çalışma haftasının sonunda Grup Başkanvekilliklerine o haftaya ilişkin çalışmalarını özetleyen il raporları sunacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *