CHP'DE GÜMRÜKÇÜ ADAYLIK İÇİN YOLA ÇIKTI

CHP Çiğli İlçe Başkanı Utku Gümrükçü, bu sabah görevinden istifa ederek, adaylık için yola çıktı.

SİYASET 12.10.2018, 20:09 12.10.2018, 20:09
CHP'DE GÜMRÜKÇÜ ADAYLIK İÇİN YOLA ÇIKTI

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkez tarafından gönderilen genelgede, parti yöneticilerinin aday adaylığı için 12 ekim tarihine kadar istifa etmeleri istenmişti. Bu süreçte, aday adaylığı düşünen partililer istifalarını sunarak, seçim çalışmalarına başladı.

CHP İzmir’de de aday trafiği hızlanırken, bir istifa da Çiğli İlçe Başkanı Utku Gümrükçü’den geldi. Gümrükçü, bu sabah saatlerinde yaptığı yazılı açıklama ile, “İzmir halkının vereceği yeni görevlere hazırlanmak için kısa bir ara veriyorum” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Gümrükçü’nün yaptığı açıklamada, adaylık istifasını belirtirken, Çiğli’ye dair ifadeler kullanmayışı akıllara başka bir ilçeden de aday gösterilebilir mi sorusunu getirdi.

İŞTE GÜMRÜKÇÜ’NÜN O MESAJI

“Dostlarım… Yoldaşlarım… Bugün itibariyle üstlenmiş olduğum ilçe başkanlığı görevinden ayrılıyorum.
“Yürüyelim Arkadaşlar!” Sloganıyla başladığımız bu yolculukta bizlere destek olan, iddiamızı ve heyecanımızı paylaşan tüm yoldaşlarımıza teşekkürü borç biliyorum… Önümüzdeki yeni mücadelede partimizin ve İzmir halkının vereceği yeni görevlere hazırlanmak için kısa bir ara veriyorum… Dostlarım ve yoldaşlarım “DAHA GİDECEK ÇOK YOLUMUZ VAR”… ve biliyorum “BU BÖYLE YARIM KALMAYACAK…”

Yorumlar (0)