Gazete Kritik Siyaset CHP’de aynı saatte iki ayrı bayramlaşma: Kılıçdaroğlu Genel Merkez’de, Özel Ankara İl Başkanlığı’nda olacak

CHP’de aynı saatte iki ayrı bayramlaşma: Kılıçdaroğlu Genel Merkez’de, Özel Ankara İl Başkanlığı’nda olacak

CHP’de yarın Ankara’da iki ayrı bayramlaşma programı düzenlenecek. Kemal Kılıçdaroğlu saat 14.00’te CHP Genel Merkezi’nde, Özgür Özel ise aynı saatte CHP Ankara İl Başkanlığı önünde yurttaşlarla buluşacak.

CHP, yarın Ankara’da dikkat çeken iki ayrı bayramlaşma programına hazırlanıyor. İstinaf kararıyla tedbiren CHP Genel Başkanlığı’na getirilen Kemal Kılıçdaroğlu, saat 14.00’te CHP Genel Merkezi’nde yurttaşlarla bir araya gelecek.

Aynı saatlerde CHP Grup Başkanı Özgür Özel de Ankara İl Başkanlığı önünde düzenlenecek bayramlaşma programında vatandaşlarla buluşacak. Böylece CHP’de aynı gün ve aynı saatte iki farklı noktada bayramlaşma programı gerçekleştirilmiş olacak.

Kılıçdaroğlu ilk kez Genel Merkez’e gelecek

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yarınki programı, istinaf kararının ardından ilk kez CHP Genel Merkezi’ne gelecek olması nedeniyle dikkat çekiyor. Kılıçdaroğlu’nun saat 14.00’te Genel Merkez’de vatandaşlarla bayramlaşacağı belirtildi.

Programın halk buluşması şeklinde gerçekleşmesi bekleniyor. Bayramlaşma öncesinde birçok ilden sosyal medya üzerinden Ankara’ya ücretsiz ulaşım çağrıları yapıldığı görüldü. Bu çağrılar, program öncesinde sosyal medyada geniş şekilde paylaşıldı.

Genel Merkez bahçesinde vatandaşlara hitap edecek

Edinilen bilgilere göre Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi bahçesinde vatandaşlara hitap edecek. Konuşma için bahçeye ayrıca bir sahne kurulmayacağı ya da otobüs yerleştirilmeyeceği öğrenildi.

Kılıçdaroğlu’nun konuşmasını, CHP yazısının bulunduğu merdivenler üzerinden yapacağı belirtildi. Genel Merkez’de yarınki bayramlaşma programı için hazırlıkların sürdüğü ifade edildi.

Kılıçdaroğlu’nun bayramlaşma programına ilişkin afişlerin basım görüntüleri de sosyal medyada yayıldı. Programda Kılıçdaroğlu’nun “Gül ki Güller Açsın” şarkısıyla karşılanacağı ifade ediliyor.

Şarkı seçimi dikkat çekti

Kılıçdaroğlu’nun karşılanması için seçildiği belirtilen şarkı da siyasi kulislerde dikkat çeken başlıklardan biri oldu. “Gül ki Güller Açsın” şarkısının, Özgür Özel’in daha önce yaptığı “Bırak saraylara mermer olmayı, toprak ol bağrında güller yetişsin” şiir alıntısına yanıt olarak tercih edildiği belirtiliyor.

Bu detay, yarınki bayramlaşma programları öncesinde CHP içindeki atmosferin ve sembolik mesajların da yakından izlendiğini gösterdi.

Özgür Özel aynı saatte Güvenpark’ta olacak

CHP’de aynı saatte düzenlenecek bir diğer bayramlaşma programı ise Özgür Özel tarafından gerçekleştirilecek. Özel, Güvenpark’taki CHP Ankara İl Başkanlığı önünde yurttaşlarla bir araya gelecek.

Programda Özgür Özel’in otobüs üzerinden vatandaşlara hitap edeceği belirtildi. Ankara İl Başkanlığı tarafından yapılan çağrıda, bayramın dayanışma ruhunu büyütmek, birlik ve mücadeleyi güçlendirmek için tüm yurttaşların programa davet edildiği ifade edildi.

CHP’de gözler yarınki programlarda

Yarın Ankara’da düzenlenecek iki ayrı bayramlaşma programı, CHP’de yaşanan sürecin ardından siyasi gündemin önemli başlıklarından biri haline geldi. Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP Genel Merkezi’nde, Özgür Özel’in ise CHP Ankara İl Başkanlığı önünde aynı saatte vatandaşlarla buluşacak olması dikkat çekti.

CHP Genel Merkezi’nde ve Ankara İl Başkanlığı önünde yapılacak programlarla birlikte, partide bayramlaşma trafiğinin iki ayrı merkezde yürütüleceği görülecek. Yarınki buluşmaların, CHP içindeki siyasi sürece ilişkin mesajlar bakımından da yakından takip edilmesi bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *