CHP'li Mehmet Yula'ya kritik görev!

Aslen Erzurum’lu olan Memet YULA Doğu ve Güneydoğudaki çalışmalarıyla tanınan, bu bölgedeki sosyal yapıyı çok iyi bilen ve bölgeye özel duyarlılıkları olan bir siyasetçidir.

SİYASET 13.04.2022, 10:03
CHP'li Mehmet Yula'ya kritik görev!

CHP’de Doğu Masası Danışma Kuruluna önemli bir görevlendirme yapıldı. Uzun yıllardır CHP’de, partinin her kademesinde görev alan, parti tabanıyla kuvvetli bağları olan, Parti Meclisi eski üyesi Memet YULA’nın ataması yapıldı.   


Aslen Erzurum’lu olan Memet YULA Doğu ve Güneydoğudaki çalışmalarıyla tanınan, bu bölgedeki sosyal yapıyı çok iyi bilen ve bölgeye özel duyarlılıkları olan bir siyasetçidir. Bunun yanında Memet YULA bölgenin sorunlarına, taleplerine ve ihtiyaçlarına oldukça hakim, bunların giderilmesine ve çözülmesine yönelik yapılması gerekenler konusunda da önemli ve etkili önerileri olan biridir.


 CHP Genel başkanının onayıyla 24 ilde çalışmalarda bulunacak olan danışma kurulunun yeni üyesi Memet YULA halkın bölgede üçüncü yol arayışında olduğunu, bölge halkının CHP Genel Başkanı Kemal KILIÇDAROĞLU tarafından açıklanan Cumhuriyetin ikinci yüzyılına dair manifestodaki  barış, kardeşlik ve birlikte yaşama ilkelerini kabullendiğini ve benimsediğini, bu inançla CHP’ye her geçen gün daha da yaklaştığını, bölge sorunlarını çözecek  iradenin CHP’de olduğuna, bu konuda CHP Genel Başkanı Kemal KILIÇDAROĞLU başta olmak üzere partinin tüm kadrolarının samimiyetlerine inandığını, CHP’nin, hak-hukuk ve adaleti hakim kılacak, birlik ve beraberliğimizi, bütünlüğümüzü kuvvetlendirecek dayanışma çağrısına  katılmaya gönüllü olduklarını belirtmektedir. 

Yorumlar (0)