CHP Genel Merkez görevlendirmesiyle Afyonkarahisar’da saha çalışmalarına başlayan CHP heyeti, İl Başkanlığı’nda basın toplantısı yaptı, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’ı ziyaret etti. Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, sektör temsilcileri, meslek odaları, STK’lar, yerel yönetimler ve vatandaşlarla görüşmeler gerçekleştirdi.
CHP heyeti, halkın ve esnafın yaşadığı geçim sıkıntılarını sahada gözlemledi. Karaca, “Ne alan memnun ne satan… Ne üreten memnun ne tüketen… Çocuklar, gençler, emekçiler, emekliler gelir adaletsizliğine, işsizliğe ve geleceksizliğe itiraz ediyor. CHP politikalarıyla sosyal adaleti mümkün kılacağız” dedi.

Saha gözlemlerinde kadınların askıda ekmek almak zorunda kaldığı, esnafın ek iş aradığı, vatandaşların evden çıkmakta zorlandığı, alım gücünün düştüğü ve ürünlerin tarlada kaldığı vurgulandı. Bir dönerci, günde sadece 50-60 döner sattığını belirterek işlerin durgunluğuna dikkat çekti. Emekliler, ölüm aylıklarıyla geçinemediklerini ve çocuklarına harçlık veremediklerini dile getirdi.
CHP heyeti, esnaf ve vatandaşın sesini merkeze taşırken, sosyal adalet ve gelir eşitsizliğine karşı çözüm vaatlerini sahada paylaşmaya devam ediyor.
