AK PARTİLİ BOZTEPE, CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU'NA KARŞIYAKA İÇİN ADALET ÇAĞRISINDA BULUNDU

Ak Partili Hüsnü Boztepe, Karşıyaka Belediye Başkanının AVM'lere karşı hissiyatına dikkat çekerek Kılıçdaroğlu'na çağrıda bulundu.

SİYASET 06.09.2017, 22:01 06.09.2017, 22:01
AK PARTİLİ BOZTEPE, CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU'NA KARŞIYAKA İÇİN ADALET ÇAĞRISINDA BULUNDU

AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Hüsnü Boztepe kişisel facebook hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na "Adalet" çağrısında bulundu.

 

Hüsnü Boztepe, Karşıyaka Belediyesi Eylül Meclis gündemine gelen kararı paylaşarak Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'ı CHP Lideri ne şikayet ederek çağrıda bulundu.

 

Boztepe, Hüseyin Mutlu Akpınar'ın AVM'lere yönelik bir hissiyatı olduğunu yazdığı paylaşım şu şekilde:

 


CHP Genel Başkanı Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU'na sesleniyorum gelin Izmirin bir çok ilçesinde ve özellikle Karşıyakada olmayan "ADALET"ı görun.


Karşıyaka Belediyesi Eylül meclis Gündemine Bugün gelen komisyon kararının esas amacı ne ?


IV. KOMİSYONLARDAN GELEN RAPORLARIN GÖRÜŞÜLMESİ 1-(ZABITA MDR.-3331) Belediye Emir ve Yasakları Uygulama Yönetmeliği’nin Madde 9/5 “Pasajlar, iş hanları ve apartmanlara ait ortak kullanım alanları, koridor, antre, merdivenler ve altları, geçişe ait yollar işgal edilemez.” hükmünün kaldırılmasının oybirliğiyle kabulü hakkında Hukuk

Komisyonu Raporu.
Farkındamısınız "Geçişe aut yollar işgal edilemez"
Hükmü kaldırılıyor.
Sayın karşıyakalılar burdaki amaç büyük AVM lerin koridorları ve merdiven altlarını kullanma hakkı verilmesi olmasın. Şu an büyük bir AVM otoparktaki kaçak oto yıkamaya bir kılıf bulmaya çalışmak olmasın. Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin mutlu Akpınar'in AVM lere karşı bir hissiyatı olduğu kamuoyu tarafında bilinmekte. Kendisinin daha önce iş hayatı bir sır gibi saklanmakta ve bazı iş yerleri de sigortalı çalıştığı bilinmekte. 
Bu karardan sonra Karşıyaka Belediye Başkanı evinizin bir odasını yada koridorlari ben kullanacağım derse şaşırmayın.


Biz Ak parti İzmir Badkanligi ve il yerel yönetimler Başkanı olarak Bu konunun takipçisi olacağız.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur...

 

 

Yorumlar (0)