Gazete Kritik Medya Çocuklar Duymasın dizisinde Pınar Altuğ'un yerine Zeynep Tokuş rol almış!

Çocuklar Duymasın dizisinde Pınar Altuğ'un yerine Zeynep Tokuş rol almış!

Türk televizyonlarında en uzun soluklu dizilerinden biri olan Çocuklar Duymasın ile ilgili çarpıcı bir bilgi ortaya çıktı. Başrollerini Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ'un paylaştığı dizinin bir dönem izleyicilerin fark etmediği bir detay deşifre edildi.

Türk televizyonlarında en uzun soluklu dizilerinden biri olan Çocuklar Duymasın ile ilgili çarpıcı bir bilgi ortaya çıktı.

Başrollerini Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ'un paylaştığı dizinin bir dönem izleyicilerin fark etmediği bir detay deşifre edildi.

Pınar Altuğ'un dizinin bir döneminde kısa süreli bir ayrılık yaşadığı ve yerine Zeynep Tokuş'un oynadığı ortaya çıktı.

Birçok kişi hatırlamasa da dizide Meltem'i  (Pınar Altuğ) bir dönem Zeynep Tokuş canlandırdı. Aslında düşünülen bundan sonra Meltem'i Zeynep Tokuş'un oynamasıydı ancak bu sadece çok kısa sürdü. Tamer Karadağlı'nın ayrılışıyla birlikte Zeynep Tokuş'un Meltem olma süreci de sona ermiş oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *