CHP'li Köksal: "Halkın iktidara güveni kalmamış"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, sosyal mesafe kurallarına büyük titizlik göstererek Afyonkarahisar merkezde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sıkıntıları dinledi.

CHP'li Köksal: "Halkın iktidara güveni kalmamış"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, sosyal mesafe kurallarına özen göstererek Afyonkarahisar merkezinde hem esnafla hem de vatandaşlarla bir araya gelerek onların sorunlarını dinleme fırsatını buldu. Köksal, daha sonra Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği Afyonkarahisar Temsilciliği’ni ziyaret ederek şehit ailelerinin ve gazilerin taleplerini dinledi.

Ekonomik Kriz ve Halkın Sıkıntıları

Milletvekili Köksal, Kurtuluş Caddesi, Uzun Çarşı ve Tuz Pazarı Caddesi'nde gerçekleştirdiği ziyaretler sırasında, vatandaşların ve esnafın yaşadığı zorlukları dikkatle dinledi. Özellikle pandeminin ve derinleşen ekonomik sıkıntıların toplumun orta kesimini ve dar gelirli grupları nasıl etkilediğini vurgulayan Köksal, "Vatandaşımıza ve esnafımıza yapılan desteklerin yetersiz olduğunu görmekteyiz" ifadelerini kullandı. Ziyaretler sırasında, iktidarın destek paketlerinin halk tarafından görülemediğini ve bu durumun güven kaybına sebep olduğunu söyledi. Köksal, "Halkın iktidara olan güveni gün geçtikçe azalmakta. Bizler, vatandaşlarımızın desteğiyle birlikte ülkemizdeki bu zor durumu aşmayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

Şehit Aileleri ve Gazilerin Kıymeti

Köksal, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’nin Afyonkarahisar Şubesini ziyaretinde, Dernek Başkanı Malul Gazi Emre Öztürk ve şehit aileleri ile bir araya geldi. Burada yaptığı konuşmada, şehitlerin ve gazilerin fedakarlıklarının altını çizen Köksal, "Şehit olanlar, bu vatanın bağımsızlığı için hayatlarını feda edenlerdir. Gazilerimiz ise bu uğurda yaralanan ve bazen de hayatta kalmak için mücadele eden bireylerdir. Onların yaşadıkları, aslında toplum olarak bizlere düşen sorumlulukları hatırlatıyor" dedi. Şehit annelerinin ve babalarının yaşadığı derin acıyı ve kaybı anlatarak, bu kişilerin toplum için ne denli kıymetli olduğunu dile getirdi.

Gazilere Olan Borcumuz

Köksal, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Afyonkarahisar Temsilciliğini ziyareti sırasında, İl Temsilcisi Yusuf Aytaç Hürkal ve gazilerle bir araya geldi. Ziyaretinde, "Bu ülkenin bağımsızlığı için hayatlarını tehlikeye atan kahramanlarımız olan şehitlerimize ve gazilerimize hepimizin büyük bir minnet borcu var" sözlerine yer veren Köksal, bu tür ziyaretlerin önemine vurgu yaptı. Sıcak yuvalarımızda sevdiklerimizle doyasıya hayat sürerken, gazilerimizin ve şehitlerimizin fedakarlıklarının unutulmaması gerektiğini belirtti. Hürkal ve gaziler, Milletvekili Köksal’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, kendisine teşekkür ettiler.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız