reklam
Gazete Kritik Meclis CHP'den İstanbul Belediyesine yönelik gözaltılara sert eleştiri: "Korku iklimi yaratma çabası!"

CHP'den İstanbul Belediyesine yönelik gözaltılara sert eleştiri: "Korku iklimi yaratma çabası!"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ulaş Karasu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik yeni gözaltı kararlarını eleştirerek, iddianamenin 119 gündür hazırlanmadığını ve bunun bir korku iklimi yaratma çabası olduğunu belirtti. Operasyonların belediyeleri itibarsızlaştırma amacı taşıdığını vurguladı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ulaş Karasu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) yönelik soruşturma kapsamında 18 kişi hakkında yeni gözaltı kararı verilmesine ilişkin “119 gündür hazırlayamadıkları iddianameye koyacak tek bir gerçek suç unsuru bulamayanlar, nafile bir çabayla yeni tuzaklar kurmak, korku iklimi yaratmak istiyor” ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ulaş Karasu, İBB'ye yönelik soruşturma kapsamında bugün 18 kişi hakkında yeni gözaltı kararı verilmesine ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Karasu, şu ifadeleri kullandı:

“İstanbul Büyükşehir Belediyemize yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, Ekrem Başkanımızın çalışma arkadaşlarına yönelik yeni bir gözaltı dalgası yapılıyor. 119 gündür hazırlayamadıkları iddianameye koyacak tek bir gerçek suç unsuru bulamayanlar, nafile bir çabayla yeni tuzaklar kurmak, korku iklimi yaratmak istiyor. Bütün bunlar, belediyelerimizi itibarsızlaştırma operasyonlarının bir devamıdır.

Ne kumpaslar, ne siyasi operasyonlarınız bizi korkutamaz, sindiremez, susturamaz!”

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *