reklam
Gazete Kritik Magazin “Kızıl Goncalar”ın Naim’i Mert Turak: “Cüneyd’in Duaları Hepimizi Şifalandırdı”

“Kızıl Goncalar”ın Naim’i Mert Turak: “Cüneyd’in Duaları Hepimizi Şifalandırdı”

Mert Turak, "Kızıl Goncalar" dizisinde oyuncu arkadaşını överek, onun özelliklerinin set atmosferine olan olumlu etkisini vurguladı. Duaların, ekipteki şifalanma sürecine katkı sağladığını belirten Turak, dizinin hala hatırlandığını ifade etti.

NOW ekranlarının sevilen dizisi Kızıl Goncalarda iki sezon boyunca Naim karakterine hayat veren oyuncu Mert Turak, Gazete Oksijen’in YouTube kanalına konuk oldu. Dizinin oyuncu kadrosuna ve süreçte yaşadıklarına dair samimi açıklamalarda bulunan Turak, özellikle oyuncu arkadaşı Mert Yazıcıoğlu’na yönelik övgüleriyle dikkat çekti.

Turak, dizide Mert Yazıcıoğlu’nun canlandırdığı Cüneyd karakterinin sözü edilen dualarını sıkça tekrar etmesinin, oyuncular üzerinde adeta bir “şifalanma” etkisi yarattığını belirtti. “Mert’in rengi beyazladı” ifadesiyle Yazıcıoğlu’nun sakin ve dingin haline vurgu yapan Turak, bu sözlerin ve duaların ekibi ruhen olumlu yönde etkilediğini söyledi.

“Aynı sözleri ben de ona söyledim. O lafları, o duaları söylemek bence hepimizin üzerinde şifalanma etkisi yarattı çünkü insan oynadığına dönüşür,” diyen Turak, Kızıl Goncalar’ın oyuncu kadrosunda yaşanan bu manevi sürecin projeye olan katkısını vurguladı.

Geçtiğimiz sezon final yapan dizi, izleyicilerde bıraktığı etki ve güçlü oyuncu kadrosuyla hâlâ hatırlanıyor. Mert Turak’ın açıklamaları, dizinin set arkasındaki atmosferine dair yeni bir pencere açtı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *