'Hayırlı Konvoy'dan Rasim Ozan Kütahyalı'ya yanıt

Teğmen Mehmet Ali Çelebi, Emekli Tümgenaral Ahmet Yavuz, Emekli Deniz Kurmay Albay Ali Türkşen, Emekli Amiral Semih Çetin ve AKUT'un eski başkanı Nasuh Mahruki 28 Şubat günü Anıtkabir'den "Hayır'lı Konvoy" adıyla yola çıktı.

GÜNDEM 06.03.2017, 15:06 06.03.2017, 15:06
'Hayırlı Konvoy'dan Rasim Ozan Kütahyalı'ya yanıt

Birgün’de yer alan habere göre,  Teğmen Mehmet Ali Çelebi, Emekli Tümgenaral Ahmet Yavuz, Emekli Deniz Kurmay Albay Ali Türkşen, Emekli Amiral Semih Çetin ve AKUT'un eski başkanı Nasuh Mahruki 28 Şubat günü Anıtkabir'den "Hayır'lı Konvoy" adıyla yola çıktı.

 

"Hayırlı Konvoy" yoluna devam ederken, AKP'nin kalemlerinden Rasim Ozan Kütahyalı'nın hedefi haline geldi. Köşe yazısında 'Hayırlı Konvoy'a katılan isimleri hedef alıp, "Bu hainlerin fütursuzca hakaret ettikleri o Tayyip Erdoğan ve Erdoğan’ın yanında ortaya kellesini koyan bizler 17-25 Aralık savaşında Fetullahçı şerefsizlere karşı muzaffer çıkmasaydık şimdi şehir şehir gezip Erdoğan’a küfredenler hapiste çürüyor olacaktı. Fetullahçılar karşısında korkak ve pısırık gibi yenilmiş yıkılmış durumda olanlar Erdoğan’a vefa gösterecekleri yerde küfrediyorlar. Güçleri yetse kendilerini kurtaran Erdoğan’ı FETÖ’den içeri tıkacak kadar da hain bunlar. 16 Nisan’da demokrasinin düşmanı tüm hainleri bir kez daha mağlup edeceğiz" diye yazan Rasim Ozan Kütahyalı'ya yanıt konvoyun üyelerinden Teğmen Mehmet Ali Çelebi'den geldi.

 

 

ROK sen Bank Asya kredinle yalılarda oturmaya devam; biz de emekli maaşlarımızla milletin gönlüne misafir olmaya devam.

 

 


"ROK, SEN BANK ASYA KREDİNLE YALILARDA OTURMAYA DEVAM..."

Twitter hesabı üzerinden açıklama yapan 'Hayırlı Konvoy'un katılımcılarından Teğmen Mehmet Ali Çelebi, "ROK sen Bank Asya kredinle yalılarda oturmaya devam; biz de emekli maaşlarımızla milletin gönlüne misafir olmaya devam. Senin zehirli diline, yalan ve iftiralarına ayıracak fazla vaktimiz yok. Milletimiz bizi bekler. Gün ola harman ola!" diye yazdı.

KÜTAHYALI'NIN FETHULLAH GÜLEN'E YAZDIĞI MEKTUBU PAYLAŞTI

Rasim Ozan Kütahyalı'nın Fethullah Gülen'e köşesinden yazdığı mektubu hatırlatan Çelebi, "Sen Hocaefendi'ne köşenden açık mektup yazmaya; biz de milletimize mektuplarımızı elden ulaştırmaya devam" ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar (0)