19.12.2022, 13:56

Kılıçdaroğlu'na karşı "Organize İYİ işler!"

    20 yıllık AKP iktidarından çıkış için, gözler Altılı masanın cumhurbaşkanı adayının kim olacağına çevrildi. Fakat Altılı masanın adayı konusunda Cumhur İttifakı'ndan daha çok İYİ Parti cephesinden organize bir kötülük var.


    Nasıl mı?
    Youtube'da stand-up yapan Baturay Özdemir'in bir gösterisinde "-Arkadaşlar ülkemizde 80 milyon ve 20 milyon arap ve mülteci var. Yüz milyon kişi içinde  bir kişi seçim kaybedebilir. Bir kişi... Diyorlar ki o aday olsun mu? Hayır abi " diyor.


    Stand-up adı altında Kılıçdaroğlu'nu arap ve mültecilerle aynı kefeye koyarak yüz milyonda bir kişinin seçimi kaybedeceğini onun da Kılıçdaroğlu olacağını vurguluyor.
    Biz bu gösteriden kısa bir süre sonra Meral Akşener'in Baturay Özdemir'in gösterisini izlemeye gittiğini görüyoruz. Tesadüf mü? 


    Meral Akşener' e yakınlığı ile bilinen Yavuz Ağıralioğlu'nun "Kılıçdaroğlu aday olursa kazanamaz endişesi duyuyoruz" açıklamaları... Tesadüf mü?


    Yine Akşener'e yakın bir diğer isim İYİ Parti Ankara Milletvekili İbrahim Halil Oral, Kılıçdaroğlu'nun olası Cumhurbaşkanlığı adaylığına ilişkin, "-Alevi olması benim açımdan bir engel değil, çünkü ben tanıyorum, ilkelerini biliyorum. Ancak siyasette maksat kazanmaktır. Türkiye'deki genel objektif açısından baktığımda bir çekince görürüm. Türkiye'nin yüzde 65' i yüzde 70' i muhafazakar profil çiziyorsa, ona hitap edebilen, farklı bir isimle çıkılır"  ifadelerini kullanmıştı. Tesadüf mü?


    İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu Cumhurbaşkanı adaylığı konusunda sahada en çok duydukları ismin Mansur Yavaş olduğunu ifade etti. Tesadüf mü?


    Cumhurbaşkanlığı adaylığı gibi Türkiye'nin en önemli konusunda İYİ Partili önemli isimlerin açıklama yapmasını birileri düşünce özgürlüğü olarak nitelendirebilir! Fakat bu çıkışların 6'lı masada İYİ Parti'den ve Kılıçdaroğlu'nun adaylığına karşı yapılmasını kimse doğal olarak nitelendirmemeli. Tesadüf mü?


    Ne hikmetse aynı İYİ Partililer Meral Akşener'in aday olması durumunda yüzde yüz kazanacağına emin! Ellerinde bir seçim ölçer var. Akşener'e gelince yüzde yüz; Kılıçdaroğlu'na gelince endişeli! 


    Seçim ölçer ruh bulmuş sanki! Bir yandan sonuç diğer yandan ise endişe...


    İYİ Partili yöneticiler seçimlere nasıl girdiğini, nasıl milletvekili olduklarını unutmuş olmalılar. 


    Sözün özü: Bu, kasıtlı ve bilinçli bir PR çalışmasıdır...


    Kılıçdaroğlu'nun önünü kesmek isteyenler açık seçik bellidir. 


    "Hak, Hukuk, Adalet" mücadelesi ile bugünün mimarı Kılıçdaroğlu'nun arkasında tüm CHP' liler yek bir vücut durmalıdır. 

Yorumlar (0)