reklam
Gazete Kritik Gündem Orman Genel Müdürlüğü Seferber Oldu: 50’den Fazla Araçla Yangınla Mücadele

Orman Genel Müdürlüğü Seferber Oldu: 50’den Fazla Araçla Yangınla Mücadele

Çanakkale'de çıkan yangınlara Orman Genel Müdürlüğü tarafından 8 uçak, 4 helikopter, 46 arazöz ve 272 personel ile müdahale ediliyor. Vali Ömer Toraman, Sarıcaeli köyü yangınına havadan ve karadan yoğun bir müdahale yapıldığını duyurdu.

 Orman Genel Müdürlüğü (OGM), Çanakkale Merkez ve Bigadiç ilçelerinde çıkan yangınlara 8 uçak, 4 helikopter, 46 arazöz, 1 iş makinesi ve 272 personel ile müdahale edildiğini bildirdi. 

Orman Genel Müdürlüğü (OGM), sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Çanakkale Merkez ve Bigadiç'teki yangınlara ilişkin açıklama yaptı. OGM, Çanakkale Merkez ve Bigadiç ilçelerinde orman dışı alanlarda meydana gelen yangınlara 8 uçak, 4 helikopter, 46 arazöz, 1 iş makinesi ve 272 personel ile müdahale edildiğini bildirdi. Paylaşımda, "Yangınların bir an evvel kontrol altına alınması için mücadelemiz devam ediyor" denildi. 

Sarıcaeli'ndeki yangına 4 uçak ve 4 helikopter ile havadan müdahele ediliyor

Çanakkale Valisi Ömer Toraman, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Merkez'de bulunan Sarıcaeli köyündeki yangına 4 uçak, 4 helikopter ile havadan, 30 arazöz, 4 dozer ve kurumların makina imkanları ile karadan müdahale edildiğini açıkladı. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *