Gazete Kritik Gündem Mansur Yavaş’tan Ankaralılara müjde

Mansur Yavaş’tan Ankaralılara müjde

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 2013'ten beri ilk kez yeni otobüs alacaklarını duyurdu. İhale süreci tamamlandı ve imza töreni yarın yapılacak. Yavaş, otobüslerin renk ve tasarımlarını başkentlilerin belirlemesini istedi.

Mansur Yavaş’tan Ankaralılara müjde

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Twitter üzerinden yaptığı videolu paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“2013 yılından sonra ilk defa Ankara’mıza otobüs almanın heyecanı içindeyiz. İhalesi tamamlanan tüm otobüslerin alım sözleşmesi için yarın 11.00’de imza töreni düzenleyeceğiz. Başkentimize hayırlı uğurlu olsun.”

​Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yeni otobüslerin renk ve tasarımlarının başkentliler tarafından belirlenmesini istemiş ve bunun için bir anket düzenlemişti.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız