HALK TV'DEN CANPOLAT'A DESTEK KAFTANCIOĞLU'NA SANSÜR

Cemal Canpolat'ı destekleyen Ataşehir'in görevden alınan belediye başkanı Battal İlgezdi ve olası genel başkana adaylarından Muharrem İnce kontrolündeki  medya ile Canan Kaftancıoğlu'na yönelik dezenformasyon haberlerine Halk Tv'de dahil oldu.

GÜNDEM 13.01.2018, 21:31 13.01.2018, 21:31
HALK TV'DEN CANPOLAT'A DESTEK KAFTANCIOĞLU'NA SANSÜR


 
Ataşehir'in görevden alınan belediye başkanı Battal İlgezdi ve olası genel başkana adaylarından Muharrem İnce kontrolündeki  internet gazetelerinin Cemal Canpolat'a rakip olarak İstanbul il başkanı adayı olan Canan Kaftancıoğlu'na yönelik dezenformasyon haberler yapmaya devam ediyorlar. Kaftancıoğlu'nın 2012'de atmış olduğu tweetlerin başından ve sonunan keserek AKP'nin havuz medyasını aratmayacak bir tarz sergileyen sitelere Halk Tv'de eklendi.

 

HALK TV TARAF OLDU

Halk TV, CHP İstanbul İl Başkanlığı’na aday olan Canan Kaftancıoğlu’na ilişkin dikkat çeken bir haber yaptı. CHP İstanbul İl Başkanlığı için sandık başına giderken, Halk TV’nin iki başkan adayın biri olan Canan Kaftancıoğlu’nu hedef alması, sosyal medyada büyük bir tepkiye neden oldu.

Halk TV’nin, İstanbul İl Başkan adayı Kaftancıoğlu’nun 6 yıl önce attığı tweeti yeni atılmış gibi gündeme getirmesi, “Halk TV seçimlerde Cemal Canpolat'ı desteklediğini göstermiş oldu.

KAFTANCOĞLU'NA SANSÜR

Kılıçdaroğlu ve il başkanı Cemal Canpolat'ın konuşmasını canlı veren Halk TV  il başkan adayı Canan Kaftancıoğlu'nu sansürlenmesi ise gözden kaçmadı.

Yorumlar (0)